Assistant Shopmanager
Rituals
Sluis
1 dag geleden

Description

ASSISTANT SHOP MANAGER SLUIS (32-38u)

DOEL VAN DE FUNCTIE

Om ervoor te zorgen dat elke klant een rode loper behandeling krijgt en ons merk ten volle ervaart! Die ambitie bereik jij door de ultieme leader by example’ te zijn.

Jij bent degene die de performance op hoog niveau hanteert door jouw team samen met je Shop Manager in staat te stellen om een excellente service aan onze klanten te bieden.

Jij stimuleert de groei van jouw collega’s en creëert een sfeer waarin commerciële successen als team worden gevierd.

JOUW VERANTWOORDELIJKHEDEN

 • Je streeft ernaar de doelstellingen op het gebied van verkoop en klantervaring te overtreffen.
 • Je inspireert en betrekt collega’s door hun favoriete rolmodel te zijn.
 • Je zorgt ervoor dat de operatie soepel en efficiënt verloopt en in lijn is met het Rituals DNA.
 • Je optimaliseert de productiviteit en denkt mee hoe je KPI’s slim kunt beïnvloeden.
 • Je rapporteert aan de Shop Manager en tijdens afwezigheid vervang je hem of haar.
 • Als Assistant Shop Manager Sluis (32 - 38u) zorg jij voor een gezonde dosis klantobsessie in jouw team van retailprofessionals.

  Hoe kunnen jullie de klantervaring naar een hoger niveau tillen? En wat is daarna nog meer mogelijk? Met welke acties en manieren van werken kan het team de commerciële doelstellingen waarmaken of zelfs overtreffen?

  Samen met de Shop Manager bedenk je manieren om de verkoop te stimuleren, de KPI-resultaten te verbeteren en onze merkbekendheid te vergroten.

  In afwezigheid van de Shop Manager ben jij degene die het team leidt door een (sterk) voorbeeld te zijn en creëer je daarmee een (sterk) gevoel van mede-eigenaarschap onder jouw teamgenoten.

  Jij maakt van successen champagne-momenten’ en gebruikt eerder gemaakte fouten als leerervaringen, om zo het team te inspireren continu te blijven groeien en te verbeteren.

  Over continue verbetering gesproken : het is aan jullie als management team om een stimulerende leeromgeving te creëren waar constructieve feedback de norm is! Hierin ben jij als Assistant Shopmanager de echte schakel tussen strategie en praktijk.

  Jij bent degene die de commerciële doelstellingen - opgesteld vanuit jouw Shop- en Areamanager - vertaalt naar de vloer.

  Tijdens de dagstart bepaal je uitdagende maar haalbare doelen voor de teamleden en moedig je hen gedurende de dag aan om van verkopen’ een hartverwarmend ritueel te maken.

  Kortom : je coacht, inspireert en bekrachtigt het team waar én wanneer je maar kunt. Ook ben je samen met de Shop Manager verantwoordelijk voor de Teamsessies en Eén-op-één gesprekken om vertrouwen te kweken en persoonlijke connecties te leggen.

  Daarnaast ben jij degene die de boodschap van Rituals verspreid en zorg je ervoor dat onze principes (zoals de stijlrichtlijnen) en manier van werken (zoals de winkelrituelen en onze verkoopceremonie) begrepen, maar vooral geliefd en opgevolgd worden.

  Tenslotte ondersteun je de Shop Manager met de administratieve processen in de back-office (sorry, maar we kunnen helaas niet zonder), voorraadbeheer en personeelsplanning.

  WAT BRENG JIJ MEE?

 • Een beroepsachtergrond, aangevuld met minimaal 1 jaar ervaring in een functie met een leidinggevend aspect.
 • Je hebt (bij voorkeur) ambitie om door te groeien naar de rol van Shop Manager.
 • Als social media nog niet bestond, was jij degene die het had uitgevonden. Je bent gedreven en deelt graag jouw successen!
 • Je bent service gericht, hebt geweldige verkoopskills en bezit het vermogen om anderen vanuit deze vaardigheden te inspireren op de vloer.
 • Je bent resultaatgericht (targets zijn jouw motivator), hebt oog voor detail (geen losse flesdop of leeg sample product ontglipt jou) en je bent organisatorisch sterk.
 • Je bent besluitvaardig en bezit probleemoplossende vaardigheden.
 • En het aller belangrijkst : je bent het type people manager waar collega’s enthousiast van worden; hardwerkend, inspirerend, boeiend en empathisch!
 • deze vacature melden
  checkmark

  Thank you for reporting this job!

  Your feedback will help us improve the quality of our services.

  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
  Doorgaan
  Aanvraagformulier