Internationaal vrachtwagenchauffeur
In Person
RIJSSEN
5 dagen geleden

Over de functie

Ga jij graag op pad? En dan het liefst naar het buitenland? Voor onze opdrachtgever zijn wij op zoek naar een internationaal vrachtwagenchauffeur.

Je bent verantwoordelijk voor de transport van (tuin)meubelen naar particuliere klanten in Duitsland en België. Je zorgt ervoor dat de goederen netjes bij de klant worden afgeleverd.

Je krijgt hiervoor de juiste hulpmiddelen mee, maar je begrijpt dat de ene lossituatie de andere niet is. Je bent elke week 3 tot 5 dagen onderweg en je hebt gemiddeld 10 stops per dag.

Over het bedrijf

Onze opdrachtgever is letterlijk en figuurlijk voortdurend in beweging. Al meer dan 150 jaar zijn zij actief in de wereld van transport en logistiek.

Ze werken met korte lijnen in een informele werksfeer. In de Benelux en de omringende landen worden ladingen voor zowel de particuliere als zakelijke klant vervoerd.

Denk hierbij aan onder andere keukens, badkamers en (tuin)meubels. Het wagenpark is geschikt voor grote en kleine ladingen.

Wat wij vragen

 • Je bent graag onderweg en je vindt het leuk om naar het buitenland te gaan
 • Je hebt je rijbewijs CE , code 95 en een bestuurderskaart
 • Je hebt aantoonbare rijervaring en je kunt goed manoeuvreren met een trekker oplegger / city
 • Je bent beschikbaar voor meerdaagse routes.
 • Je bent een behulpzame collega en gaat plezier om met de klant
 • deze vacature melden
  checkmark

  Thank you for reporting this job!

  Your feedback will help us improve the quality of our services.

  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
  Doorgaan
  Aanvraagformulier