Systeemontwikkelaar
ChipSoft
Amsterdam, NL
6 dagen geleden
source : Joof.nl

Wil jij met ChipSoft impact maken in de zorg metjouw technische kennis als Software Developer? En lijkt het jouuitdagend om innovatieve software te ontwikkelen met de laatsteMicrosoft-tools en technieken?

Wat doe jij als Software Developer?Je bent verantwoordelijk voor het ontwerpen, ontwikkelen,ondersteunen en onderhouden van jouw eigen module.

Dit gaat omcomplexe ICT-producten die feilloos moeten functioneren binnen decomplexe omgeving van een zorgorganisatie. Je werkt zelfstandig ofin teamverband.

ChipSoft maakt gebruik van een zelf ontwikkeldmulti-tier framework. Tijdens een interne opleiding brengen wij jesnel bij hoe je binnen deze architectuur je ontwikkelkunsten kuntvertonen.

De werkomgeving waarin je terecht komt Je zit op onshoofdkantoor in één van de teams van onze afdeling Research &Development.

Elk team richt zich op diverse aandachtsgebieden.Afgestemd op jouw persoonlijkheid, kwaliteiten en ambities, kunnenwe kijken welk team het beste bij jou past.

Wat de keuze ook wordt,je komt terecht in een warm bad, waarin informele sfeer en goedesamenwerking centraal staan. Het barst van de experts om je heen ommee te sparren en scherp te blijven.

Hoe ziet jouw dag eruit?Tijdens de scrum steken jij en je teamgenoten de koppen bij elkaar.Wie is waarmee bezig en waar liggen ieders knelpunten?

Na afloopstort je je op jouw hoofdtaak voor de komende periode : hetontwikkelen van een nieuwe module binnen HiX. Tussen de middag haalje snel een broodje, waarna je met een collega-ontwikkelaarbespreekt hoe hij het framework voor zijn oplossing heeftgefinetuned.

Dit wordt iets gaafs! Wat breng jij ons? Je bent deNederlandse taal machtig / Mastery of Dutch language Je bezit HBO-of WO werk- en denkniveau Jij hebt kennis van .

NET en C# Jouwzelfstandigheid en daadkracht komen goed van pas bij hetontwikkelen van software Je hebt een analytisch inzicht en kan dattoepassen in de praktijk Je communicatieve vaardigheden zijn nodigvoor het samenwerken binnen een projectteam Je servicegerichtheidkomt goed van pas als je in contact staat met de klant Je hebtaffiniteit met de gezondheidszorg Wat krijg je ervoor terug?

Om hetwerken bij ChipSoft nog aangenamer te maken, bieden wij : Eenaantrekkelijk maandsalaris Uitstekende secundaire voorwaardenUitgebreide interne- en externe opleidingsmogelijkheden Veelvrijheid in het uitvoeren van je werkzaamheden Informele werksfeermet sociale activiteiten na werktijd Gebruik van de sportschoolinclusief personal trainer Heb je vragen over een vacature ofChipSoft?

Onze recruiters zitten voor je klaar. Bel ons opwerkdagen via +31 20 4939000. Je kunt ook mailen naar . Zie je geenpassende vacature, maar kun jij ChipSoft wél versterken?

Stuur daneen open sollicitatie.

Solliciteren
Mijn E-mail
Door op "voortzetten" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
voortzetten
Aanvraagformulier