medewerker technische dienst
Hotel Piet Hein
Amsterdam, Nederland
4 dagen geleden
source : Jobsonline

Medewerker technische dienst - AmsterdamOmschrijving vacature medewerker technische dienst : Voor onze hotels zijn wij dringend op zoek naar iemand die graag de technische puntjes op de i zet.

We zoeken een vriendelijke en open persoonlijkheid die zich dagelijks bezig gaat houden met het oplossen van alle voorkomende technische zaken in onze hotels.

Naast de input van de afdeling housekeeping, houd je je ook bezig met de zaken die je zelf ziet en het periodieke onderhoud aan de kamers en installatiesFunctie eisen medewerker technische dienst : Je schrikt niet gauw van een klus en bent niet bang om aan te pakken.

Uiteraard schakel je, indien nodig, bijtijds een externe partner in. Je hebt ruim voldoende ervaring om zelfstandig aan de slag te gaan.

Solliciteren
Bij de favorieten invoegen
Verwijder van favorieten
Solliciteren
Mijn E-mail
Door op "voortzetten" te klikken, gaat u ermee akkoord dat neuvoo uw persoonlijke gegevens verzamelt en verwerkt die u in dit formulier hebt verstrekt, om een ​​neuvoo-account te maken en u te abonneren op onze e-mailwaarschuwingen, in overeenstemming met ons Privacybeleid . U kunt uw toestemming te allen tijde intrekken door te volgen deze stappen .
voortzetten
Aanvraagformulier