Verpleegkundige niveau 4
WIJdezorg
Hazerswoude-Dorp, Zuid Holland, NL
2 dagen geleden
source : Monsterboard

JIJ wordt WIJ Solliciteren in deze moeilijke tijden? Is dat een goed idee? Of juist nu? Hou jij van afwisseling en wil je graag dat er een beroep wordt gedaan op jouw inzicht en kennis?

Past kleinschalig wonen helemaal bij hoe jij de zorg het liefste ziet en zoek je een fijne locatie met een gemoedelijke sfeer?

Ben je in je element als je het ene moment met de psycholoog en arts overlegt om dat vervolgens te vertalen naar de praktijk?

Vind je het mooi om het beste naar boven te halen in je zorgcollega’s zodat jullie als team rondom de bewoners de best mogelijk zorg bieden, met elkaar?

Misschien is dit dan wel jouw baan. Het verschil maken in het leven van onze bewoners gaat veel verder dan zorg alleen. Door aan te voelen wat iemand laat stralen en ruimte te krijgen om daar iets mee te doen, kun je het verschil maken.

Dat kan zitten in hele kleine dingen. De tijd hebben om je te verdiepen in de levensloop van onze bewoners, herinneringen op te halen, activiteiten te onderzoeken en uit te voeren, samen aan tafel te gaan.

Juist datgene wat jij toevoegt aan de zorg, kan ervoor zorgen dat mensen zich thuis voelen. Ook nu. Juist nu. Onze mooie locatie Driehof ligt midden in Hazerswoude-dorp.

Je gaat werken binnen 3 woonunits die een gezamenlijke woonkamer hebben en een mooi activiteitenplein. De zorgvraag varieert sterk, wat het afwisselend en interessant maakt voor jou als zorgprofessional.

WIJ zijn een bijzondere zorgorganisatie die kleinschalige zorg biedt aan bewoners met dementie of chronische aandoeningen in en om 7 schitterende locaties in diverse dorpen in het Groene Hart.

Als je eens rondvraagt, hoor je de volgende uitspraken over WIJdezorg : warm bad, voelt als thuis, gemoedelijk, voeten in de klei.

Om onze bewoners de speciale zorg te geven die zij prettig vinden zijn wij op zoek naar een collega verpleegkundige niveau 4 voor onze bewoners met een pg zorgvraag uur per week) JIJ voelt je als een vis in het water van de ouderenzorg bent gediplomeerd verpleegkundige niveau 4 en BIG geregistreerd combineert een gezonde dosis nuchterheid met een warm hart hebt overzicht, een scherp kompas en voelt haarfijn aan wat elke cliënt nodig heeft organiseert en coördineert de zorg rondom een cliënt bent flexibel, weet te relativeren en beschikt over een gezonde dosis humor WIJ bieden jou een fijne werkplek en een collegiaal team juichen het toe als je je verder wilt ontwikkelen en bieden prima opleidingsmogelijkheden geven jou een dienstverband voor een jaar met uitzicht op vast bieden jou arbeidsvoorwaarden en salaris overeenkomstig de CAO VVT, FWG 45, maximaal € ,90 bij een 36-urige werkweek hebben aantrekkelijke secundaire arbeidsvoorwaarden zoals een bedrijfscultureel abonnement, personeelsvoordeelwinkel en voordelige fiscale regelingen.

Informatie en sollicitatie Wil je komen kennismaken of wil je eerst meer informatie? Bel dan met Karin Rondeel, manager zorg van Driehof, telefonisch bereikbaar op .

Je kunt je sollicitatie met CV, vóór 20 mei, sturen naar onder vermelding van vacaturenummer DH-z-2035. Onze sollicitatieprocedures zien er momenteel anders uit dan gebruikelijk.

We zullen je niet direct uitnodigen op de locatie, maar eerst telefonisch kennismaken. Heb je je oog al laten vallen op één van onze andere huizen?

Een open sollicitatie is van harte welkom. Je kunt bellen, appen of mailen met onze werkbemiddelaar Arjanne van Leeuwen .

deze vacature melden
checkmark

Thank you for reporting this job!

Your feedback will help us improve the quality of our services.

Solliciteren
Mijn E-mail
Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
Doorgaan
Aanvraagformulier