Projectleider Groen
GrijsGroen
zoetermeer, NL
5 dagen geleden

Ben jij die talentvolle projectleider met een groen hart? Kom helpen bouwen aan het Groene Hart van Nederland!

Wat bieden wij jou?

Het arbeidsvoorwaardenpakket is aantrekkelijk en marktconform. De werkomgeving is daarnaast informeel en plezierig met voldoende ruimte voor eigen initiatief en persoonlijke ontwikkeling binnen een no-nonsense bedrijf.

Jouw profiel

 • HBO werk- en denkniveau is vereist, aangevuld met een relevante opleiding (HAS, Van Hall Larenstein of gelijkwaardig).
 • Relevante werkervaring in een vergelijkbare branche en functie.
 • Aantoonbare kennis van de groenwereld en ervaring met diverse contractvormen zoals RAW, UAV-(gc) en bouwteam.
 • Bij voorkeur een warm regionaal netwerk in het Groene Hart.
 • Werkzaamheden

  In de functie van projectleider ben je verantwoordelijk voor de kwaliteit, het rendement en de continuïteit van de projecten ( 60 medewerkers).

  Als regisseur zorg je ervoor dat projecten efficiënt en veilig worden uitgevoerd en er een goede bewaking op de voortgang is.

  Je vertegenwoordigt het bedrijf bij bouwvergaderingen en onderhoudt contact met opdrachtgevers. Door je goede verstandhouding met opdrachtgevers ben je in staat om nieuwe of aanvullende projecten binnen te halen.

  Coachen en aansturen zijn voor jou een tweede natuur. Onder jouw leiding krijgen jouw teamleden volop de kans om zichzelf te ontwikkelen en de beste versie van zichzelf te worden.

  Jouw open en constructieve manier van communiceren zorgt ervoor dat je op een aangename en eerlijke manier gesprekken hebt met je teamleden, ook als het over hun functioneren gaat.

  Met jouw uitstekende analytische vaardigheden, stuur jij aan op de GOTIK-factoren (geld, organisatie, tijd, informatie en kwaliteit).

  Je rapporteert periodiek over de (financiële) voortgang van je projecten. Je signaleert (bestek) afwijkingen en bijvoorbeeld meer- minderwerken en onderbouwt deze voor verrekening naar de opdrachtgever.

  Je hebt meerdere projecten tegelijk onder je hoede waardoor je snel moet kunnen schakelen.

  Als sparringpartner voor de bedrijfsleider draag je bij aan de verdere (strategische) ontwikkeling van het bedrijfsonderdeel.

  Ook in het voortraject wordt jouw kennis en ervaring gewaardeerd bij ondersteuning bij aanbestedingen en te calculeren werken.

  Het bedrijf

  Met ons veelzijdige team maken we Nederland iedere dag een beetje mooier. Of het nu gaat om groener, schoner, beter bereikbaar, veiliger of duurzamer, we kunnen iedere uitdaging aan.

  Hoe solliciteer je?

  Solliciteer direct door hieronder het formulier in te vullen. Mocht er behoefte zijn aan een mondelinge toelichting, dan kan je contact opnemen met Alexander Blom van GrijsGroen via 06 40686167 / 030 2644344 of alexander grijsgroen.nl.

  deze vacature melden
  checkmark

  Thank you for reporting this job!

  Your feedback will help us improve the quality of our services.

  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
  Doorgaan
  Aanvraagformulier