Tekenaar/Constructeur WTB
YOUNG ENGINEERING
Nijmegen, NL
7 dagen geleden

Ben jij de Tekenaar / Constructeur WTB die we zoeken voor onze toonaangevende opdrachtgever binnen de installatietechniek?

Het motto luidt; door de perfecte inzet van onze werknemers krijgen we het optimale resultaat voor onze klanten. Onze opdrachtgever vindt het belangrijk dat werknemers het maximale uit zichzelf halen, van vakmanschap tot inzet tot teamgeest, om zo tot creatieve innovaties te komen.

Het engineeren en produceren machines van schets tot aan de werkende machine, is wat onze opdrachtgever doet. Jij wilt toch ook deel uitmaken van dit proces?

Met de volgende werkzaamheden krijg jij als Tekenaar / Constructeur WTB te maken :

 • Het ontwerpen van 3D-modellen (bij voorkeur Solid Works);
 • Jouw creaties detailleer je uit en maak je gereed voor productie;
 • Door jouw oneindige improvisatie vaardigheden en creativiteit zorg jij altijd voor een verfrissende kijk binnen het bedrijf.
 • Ben jij al klaar om jouw creatieve brein los te laten, kijk dan snel of jij in het profiel van Tekenaar / Constructeur WTB past!

 • Betrokken en ijverig zijn 2 woorden die jouw beschrijven;
 • Door jouw creativiteit kom jij tot innovatieve oplossingen;
 • Je hebt al werkervaring met Solid Works, of met een vergelijkbaar 3D pakket;
 • In jouw werkethiek staat gestructureerd en praktijkgericht werken bovenaan je lijstje;
 • Tot slot ben je vloeiend in Nederlands in taal en geschrift.
 • Al 25 jaar zijn we een betrouwbare partner binnen het machinewerk met betekking tot aardewerk, steengoed en porselein. Wij zijn gespecialiseerd in de elektrotechniek, besturingssoftware en in de machine bouw.

  Onze ervaring stelt ons in staat om snel de juiste oplossingen te bieden, is het nu reparatie, modernisering of nieuwbouw, wij zorgen voor de juiste oplossing.

  We zorgen voor de ontwikkeling (in de breedste zin) van de machines tot aan de trainingen voor het personeel.

  Naast onze eersteklas software expertise hebben we ook veel kennis op het gebied van hardware-engineering. Deze kennis zetten we in op alle fronten wanneer het gaat over uw elektrische installatie.

  Onze kwaliteiten zorgen voor een optimaal balans tussen de hard- en softwarecomponenten van uw installaties en productielijnen.

  Onze opdrachtgever biedt voor de vacature Tekenaar / Constructeur WTB een uitstekend salaris en uitdagende baan aan. Binnen deze veelzijdige functie werk je met een deskundig team binnen een leerzame omgeving.

  Sta jij nu in de startveren om aan de slag te gaan Tekenaar / Constructeur WTB, neem dan snel contact op!

  Trefwoorden : tekenaar / constructeur, tekenaar, constructeur, vacatures tekenaar / constructeur, vacatures tekenaar, vacatures engineer, vacatures mechanical engineer, mechanical engineer, mechanical engineering, vacature mechanical engineering, mechatronica, vacatures werktuigbouwkunde, Solid Works, 3D-

  tekenen, 3D-modellen, installatietechniek.

  24.04.2019 Danny de Vries T : (06) 3465 9974 E : danny ye.nl SOLLICITATIES AAN : Danny de Vries Skype : Recruitment Consultant E-

  mail : danny ye.nl (06) 3465 9974 WHATSAPP

  Step 2
  Solliciteren
  Bij de favorieten invoegen
  Verwijder van favorieten
  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, geef ik neuvoo toestemming om mijn gegevens te verwerken en mij e-mailwaarschuwingen te sturen, zoals beschreven in neuvoo's Privacybeleid . Ik kan mijn toestemming intrekken of me op elk moment afmelden.
  voortzetten
  Aanvraagformulier