Mechanisch monteur machinebouw
SPIE
Utrecht, NL
1 dag geleden

Niet gewoon een baan’.Als je liever elke werkdag bij hetzelfde bedrijf, dezelfde machines bouwt, dan is deze baan waarschijnlijk niet voor je weggelegd.

Deze baan bij SPIE Machinebouw is er namelijk een voor een monteur die graag werkt bij verschillende klanten aan uiteenlopende montage projecten.

Van de Hightech Industry tot complexe en speciaal machinebouw. En soms in het buitenland voor installatie.Jij voorkomt dat de gemonteerde machines niet goed werken of niet aan de hoogste kwaliteitsnormen voldoen.

En dat onze klanten niet op tijd kunnen leveren aan hun opdrachtgevers. Wat extra kosten betekent. Dit lukt je doordat je als monteur : zelfstandig modules bouwt en samenstelt.

samen met een team complete lijnen bouwt.machines bekabelt, aansluit en test.Niet gewoon een bedrijf’.Bij SPIE Machinebouw, de naam zegt het al, richten wij ons vooral op machinebouw, en dat binnen een dynamisch werkveld dat voortdurend aan het ontwikkelen is.

Door altijd mee te ontwikkelen met de laatste technologische innovaties kunnen wij een afgewogen dienstenpakket bieden aan onze klanten.

Dit dienstenpakket richt zich managen en uitvoeren van machinebouw projecten, met het oog op toekomstige aanpassingen / modificaties.

Met ruim 300 loyale vakmannen- en vrouwen vormt het team SPIE Machinebouw een hechte club waar er altijd oprechte aandacht is voor iedereen.

Zo laten we jouw verjaardag niet onopgemerkt voorbij gaan en je vestigingsmanager Dennis Dankers staat altijd klaar voor je.

Eens per kwartaal komt het hele regioteam bij elkaar en ook kan je de jaarlijkse BBQ en het kerstdiner vast in je agenda noteren.

Niet gewoon’ een set arbeidsvoorwaarden.We vragen veel van jou als monteur en dus bieden we veel. Om precies te zijn bieden we voor deze functie op basis van 40 uur per week : om te starten een jaarcontract.

salaris tot maximaal € 3.300 bruto per maand.een nette auto, de beste gereedschappen en goede kleding. Alles wat je nodig hebt om visitekaartje te zijn.

beschikking tot de beste PBM’s. We werken veilig of niet.een PMT-pensioenregeling waarvan SPIE 70% betaalt. Voor later.25 vakantiedagen + 13 adv-dagen.

Dat tikt lekker aan.een winstdelingsregeling.alle kansen, middelen en budget voor opleiding en ontwikkeling. Je hoeft ze alleen maar te grijpen.

Niet gewoon een medewerker’.Dagelijks moeten wij het verschil maken om bij onze klanten op onze top te presteren. Dat vragen wij van al onze medewerkers.

Dus ook van jou als monteur. Om het verschil te kunnen maken in jouw werk maak je makkelijk een praatje en in elk team voel jij je snel thuis.

Daarbovenop : heb je een mbo-opleiding Mechatronica, Elektrotechniek of Werktuigbouwkunde op niveau 3.bezit je een geldig rijbewijs.

werk (te) je bijvoorbeeld als assemblage medewerker, machinebouwer of montagemedewerker.Gewoon solliciteren.Ben jij de persoon die geen genoegen neemt met een gewone baan bij een gewone werkgever?

Solliciteer gewoon direct op deze vacature voor mechanische monteur machinebouw. We hebben locaties in heel Nederland, ook in jouw regio.

Heb je vragen? Schakel met Dennis Dankers, vestigingsmanager, via telefoon of WhatsApp 06 10940607.

Solliciteren
Bij de favorieten invoegen
Verwijder van favorieten
Solliciteren
Mijn E-mail
Door op "voortzetten" te klikken, gaat u ermee akkoord dat neuvoo uw persoonlijke gegevens verzamelt en verwerkt die u in dit formulier hebt verstrekt, om een ​​neuvoo-account te maken en u te abonneren op onze e-mailwaarschuwingen, in overeenstemming met ons Privacybeleid . U kunt uw toestemming te allen tijde intrekken door te volgen deze stappen .
voortzetten
Aanvraagformulier