BIM Modelleur (m/v) Utrecht-BIMmodelleur
Ten Brinke
Utrecht
1 dag geleden

Wat ga je doen?

 • Zelfstandig uitwerken van de bouwtekeningen;
 • Controleren van de stukken die door adviseurs en onderaannemers worden aangeleverd;
 • Je maakt in een vroeg stadium afspraken met externe partijen over de uitwisseling en samenvoeging van 3D-modellen;
 • Je coördineert de juiste tekeningen met hoeveelheden en maten naar de werkvoorbereiding en betrokken partijen bij het project zodat de juiste bouwmaterialen worden ingekocht;
 • Je hebt veel contact met jouw collega’s in het projectteam maar ook met externe partijen zoals adviseurs, architecten, constructeurs en onderaannemers;
 • Naast het ontwerp ben je ook betrokken bij de uitvoering van de projecten. Je blijft dus betrokken bij het gehele traject vanaf het ontwerp tot de realisatie.
 • Voor wie en waar ga je werken?

  Ten Brinke is een internationale succesvolle onderneming op het gebied van projectontwikkeling, bouw en assetmanagement.

  In bijna 120 jaar is Ten Brinke uitgegroeid tot ontwikkelende bouwer met vestigingen in Nederland, Duitsland, Spanje, Portugal en Griekenland, die alle facetten van de onroerendgoedmarkt beheerst.

  Samen met circa 1200 medewerkers werken wij aan zeer diverse projecten en genereren we een gemiddelde jaaromzet van circa één miljard euro.

  Optimaal voldoen aan de persoonlijke wensen en eisen van onze klant en / of partner is onze hoogste prioriteit. We streven hierbij naar een probleemloze afwikkeling van alle te doorlopen (bouw)processen.

  In Nederland zijn onze vestigingen vertegenwoordigd in Almelo, Hengelo, Doetinchem, Helmond, Varsseveld en Utrecht.

  Ben jij benieuwd welke uiteenlopende projecten wij momenteel realiseren in Nederland? Bekijk onze website : https : / / www.

  tenbrinke.com / actuele-projecten

  Welke talenten en vaardigheden zien we graag?

 • Je beschikt over een afgeronde opleiding MBO / HBO opleiding, bij voorkeur richting bouwkunde;
 • Enige ervaring als BIM Modelleur, maar ook als starter vanuit een bouw(technische) opleiding ben je bij Ten Brinke van harte welkom!
 • Je beschikt over goede contactuele eigenschappen, bent creatief en oplossingsgericht;
 • Je kunt zelfstandig en in teamverband werken.
 • Wat bieden wij jou?

  In een groeiende, dynamische organisatie bieden wij jou een baan met veel verantwoordelijkheid, zelfstandigheid, afwisseling en leuke enthousiaste collega’s die allemaal passie hebben voor ontwikkelen en bouwen.

  Wij bieden je een prima salaris en goede secundaire arbeidsvoorwaarden. Je gaat werken in onze vestiging Utrecht (locatie Nieuwegein).

  We zijn een enthousiast, gezellig en informeel team met allemaal hetzelfde doel : mooie en ambitieuze projecten ontwikkelen en realiseren.

  De combinatie van ontwikkelen en bouwen met en door zelf opgeleide en ervaren mensen, heeft ons onder meer zo succesvol gemaakt.

  Ten Brinke is een écht familiebedrijf en dat zie je terug in onze no nonsens cultuur, onze waarden en onze platte organisatiestructuur.

  We zijn ondernemend, doen het samen en geven veel ruimte aan onze eigen ideeën en persoonlijke ontwikkeling. Wij geloven in teamgeest, het samen vieren van successen en het steunen van elkaar.

  Wij zijn op zoek naar mensen die iets van zichzelf én van ons willen maken.

  deze vacature melden
  checkmark

  Thank you for reporting this job!

  Your feedback will help us improve the quality of our services.

  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
  Doorgaan
  Aanvraagformulier