Klantbemiddelaar
WoonZorgcentra Haaglanden
Zuid-HollandLicht deze vacature uit:, NL
3 dagen geleden

Functieomschrijving :

JIJ zorgt er als klantbemiddelaar voor dat de diensten en producten van WZH optimaal ingezet worden in relatie tot de zorgvraag die cliënten hebben.

Je bent vaak het eerste contact na een gebeurtenis die het leven van cliënt en naasten ingrijpend veranderd heeft. Je adviseert en helpt hen bij het in kaart brengen van de zorg die nodig is, vraagt zo nodig indicaties aan of zoekt de oplossing in een andere vorm van financiering van opname / zorg / behandeling, informeert over wachtlijsten en organiseert desgewenst overbruggingszorg.

Ook signaleer je verbetermogelijkheden om zo de producten en diensten van WZH nog beter aan te laten sluiten bij de vraag van de doelgroep.

Je bent energiek, gedreven, klantgericht, deskundig, verpleegkundig ervaren, werkt graag zelfstandig en hebt commercieel inzicht.

Je staat open voor feedback, hebt mensenkennis en maakt graag verbinding. Je kunt je uitstekend inleven in de situatie van cliënt en familie.

Tegelijkertijd sta je stevig in je schoenen en hanteert een duidelijke communicatiestijl.

Met flair, overtuigingskracht en deskundigheid weet jij je netwerk van verwijzers te onderhouden en te vergroten ten behoeve van het actief acquireren van nieuwe cliënten.

Functie-eisen :

SAMEN zetten wij ons dagelijks in voor het bieden van de beste zorg aan onze cliënten. Heb je een afgeronde HBO-v of een andere HBO opleiding in combinatie met een afgeronde MBO-

v, aangevuld met ruime ervaring bij voorkeur in het ziekenhuis, maar in ieder geval in de zorgbranche dan gaan we graag met je in gesprek.

Over WZH :

WIJ zijn WoonZorgcentra Haaglanden. Vanuit 12 woonzorglocaties in de regio Haaglanden bieden wij mensen met een zorgvraag in alle zorgfases totaaloplossingen, waarbij zij de eigen specifieke levensstijl kunnen behouden.

Wij bieden deze totaaloplossingen binnen de kernwaarden open’, samen’, en geborgen’ samenkomend in de term voor elkaar’.

In alles dat wij samen doen, staat de klant centraal.

Als klantbemiddelaar ben je werkzaam voor één of meerdere locaties van WZH. Uiteraard houden wij zoveel mogelijk rekening met jouw voorkeur en kennis / ervaring.

Elke locatie van WZH heeft zijn / haar couleur locale. Met elkaar vormen de Klantbemiddelaren een hecht team en werken zij nauw samen met alle andere disciplines van WZH, die bij een cliënt betrokken zijn.

Klantbemiddeling maakt deel uit van het team Klantbemiddeling, Klantbeheer en Klantenservice.

Arbeidsvoorwaarden :

Er is volop ruimte om jezelf te ontwikkelen en voor het ontplooien van nieuwe initiatieven en sprankelende ideeën. Qua salariëring bieden wij een salaris conform cao VVT FWG 50.

We zijn op zoek naar een collega die voor 28 uur per week het team komt versterken.

Contact en informatie :

SOLLICITEREN op of meer informatie aanvragen over deze functie kan bij onze adviseur Werving & Selectie Susanne Pijpers via telefoonnummer 06 14 86 21 34 of

Een assessment kan onderdeel zijn van de selectieprocedure. Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) en een referentiecheck zijn ook onderdeel van de sollicitatieprocedure.

WZH vindt een veilige woon- en werkomgeving uitermate belangrijk en is om die reden ook aangesloten bij het landelijke Waarschuwingsregister Zorg & Welzijn.

Tijdens de sollicitatieprocedure zal een controle worden uitgevoerd of kandidaten geregistreerd staan in dit register.

Functie : KlantbemiddelaarContracturen : 28

Solliciteren
Bij de favorieten invoegen
Verwijder van favorieten
Solliciteren
Mijn E-mail
Door op "voortzetten" te klikken, gaat u ermee akkoord dat neuvoo uw persoonlijke gegevens verzamelt en verwerkt die u in dit formulier hebt verstrekt, om een ​​neuvoo-account te maken en u te abonneren op onze e-mailwaarschuwingen, in overeenstemming met ons Privacybeleid . U kunt uw toestemming te allen tijde intrekken door te volgen deze stappen .
voortzetten
Aanvraagformulier