Repair Engineer Electronica
Hartd.
Amsterdam, NL
4 dagen geleden

Functieomschrijving

Heb jij kennis van electronica, ben jij innovatief en kun jij een niet goed functionerend apparaat weer functionerend krijgen?

Vind je het daarnaast interessant om een nieuw apparaat te bouwen wanneer de huidige niet gerepareerd kan worden?

Als Repair engineer Electronica heb je een belangrijke functie om door middel van jouw technische kennis en ervaring de klanten te beloven waar we voorstaan!

Als Repair engineer ben je verantwoordelijk voor het repareren en het testen van het ontworpen systemen zodat de klant zijn industriële applicatie radiografische kan besturen.

Dit doe je nadat er een goede inventarisatie heeft plaatsgevonden over het voorkomend probleem. De informatie die nodig is kan via verschillende kanalen binnenstromen (telefonisch, per mail of klanten die zelf naar kantoor toekomen).

Indien een apparaat niet gerepareerd kan worden, bouw jij op basis van tekeningen, schema's, onderdelenlijst en instructies een nieuw systeem! Hierbij zorg jij conform de afspraak dat het systeem naar wens functioneert en aan de verwachting voldoet.

Vanuit jouw kennis ben jij voor 80-90% vanuit kantoor aan het repareren en waar nodig ongeveer 1-2 dagen in de week ben jij op locatie bij de klant.

De zijn door heel Nederland verspreid. Tot je werkzaamheden behoort ook het maken van offertes in Exact Online voor de uit te voeren reparatie van het systeem (of jij adviseert een nieuw systeem als dat voordeliger voor de klant is).

De uitgebrachte offertes volg jij op en zorgt ervoor dat je de administratie goed bijhoud.

Functie eisen

Wat verwachten wij van jou?

 • Je hebt een Technische MBO diploma, bijvoorbeeld in Electronica, mechatronica, of werktuigbouwkunde;
 • Hebt enige ervaring als Repair Engineer of met werken in technische omgevingen;
 • Je bent precies, klantgericht, weet van aanpakken en dat alles met een nuchtere insteek;
 • Je beheerst de Nederlandse taal;
 • Je bent service- en klantgericht.
 • Arbeidsvoorwaarden

 • Marktconform salaris;
 • Goede secundaire voorwaarden;
 • Een klein jong gedreven team van technisch specialisten;
 • Een ondernemende, collegiale, positieve en no-nonsense werksfeer in een groeiend bedrijf;
 • Ontplooiings- en opleidingsmogelijkheden om jouw carrière verder vorm te geven.
 • Het gaat om een fulltime functie waarbij je de vaste kern van het bedrijf gaat versterken. Continu begeleidt je voor, tijdens en na de gesprekken richting je nieuwe baan.

  Wij weten alles over deze vacature en het bedrijf. Wij zorgen ervoor dat je goed voorbereid de sollicitatieprocedure in gaat.

  Welke vragen zijn handig om te stellen? Welke dresscode hanteren ze? Welke vragen kan ik zelf verwachten? Wij weten het allemaal en helpen je om alles uit het gesprek te halen.

  deze vacature melden
  checkmark

  Thank you for reporting this job!

  Your feedback will help us improve the quality of our services.

  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
  Doorgaan
  Aanvraagformulier