Voorman bouw
DUS
Schoonhoven, NL
5 dagen geleden

Ben jij een ster in overzicht houden in de bouw?

Het bedrijf!

DUS. Met vele jaren ervaring ( Bouw, Groen, Infra & Techniek ) en veel contacten in de uitzendbranche willen wij ons onderscheiden, door mensen te selecteren op aantoonbaar vakmanschap.

Op het gebied van bemiddeling tussen ZZP’ers, uitzenden en detacheren maar ook voor werving & selectie zit je bij ons aan het goede adres.

Over de functie

Jouw taak is om de medewerkers en onderaannemers aan te sturen plus het overzicht te houden over het algehele project. Je bent verantwoordelijk voor het uitvoeren van : onderhouds- en montagewerkzaamheden, het monteren en demonteren van de modulaire gebouwen op locatie, en het verrichten van servicewerkzaamheden.

Heb jij voldoende kennis en ervaring opgebouwd met plannen en werkverdelingen? Dan zoek ik jou!

Over jou

Heb jij voldoende bouwkundige kennis en kun je tekeningen lezen?

 • Een goede beheersing van de Nederlandse taal
 • In het bezit van rijbewijs B en VCA-VOL
 • Kwalitatief en professioneel
 • Aanbod

 • Wij gaan samen met jou op zoek naar de juiste baan om een lange samenwerking aan te kunnen gaan. Naast de standaard arbeidsvoorwaarden (een goed salaris, vakantiedagen, vakantiegeld en pensioen) geven wij je persoonlijke aandacht en een uitstekende bereikbaarheid;
 • we staan 24 / 7 voor je klaar. Ook ZZP-ers zijn van harte welkom om te reageren op deze vacature, DUS b.v. werkt volgens de nieuwe wet en betalen jouw facturen wekelijks.

  Ben jij net zo enthousiast over deze vacature als wij? Reageer direct via de whatsappknop, stuur een mail naar cv dusbv.nl of bel naar 0182 - 350 749.

  Wij helpen je met veel plezier aan deze nieuwe baan!

  deze vacature melden
  checkmark

  Thank you for reporting this job!

  Your feedback will help us improve the quality of our services.

  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
  Doorgaan
  Aanvraagformulier