Vig/ Vp flex wijkverpleging - Amersfoort Centrum
Beweging 3.0
Amersfoort, NL
2 dagen geleden

Wat ga je doen

Samen met je team lever je zorg bij complexe of minder complexe zorgvragen van onze cliënten. Je verpleegt, verzorgt en begeleidt cliënten die thuis zorg nodig hebben.

De cliënten hebben lichamelijke beperkingen als gevolg van ouderdomsklachten en / of chronische ziekte en psychogeriatrische aandoeningen.

Het bevorderen van gezondheid, herstel of het voorkomen van verergering van aandoeningen en beperkingen zijn aandachtspunten.

Daarnaast is er ondersteuning voor cliënten in het omgaan met lijden en pijn en in de laatste levensfase. Naast de prettige omgang met de cliënten bouw je ook een (vertrouwens) relatie op met familie, mantelzorgers en vrijwilligers.

Dit gaat je goed af, omdat je makkelijk contact maakt en een kei bent in je vak.

De collega's van team Amersfoort Centrum en kunnen jouw hulp goed gebruiken. Het gaat om een functie als flexmedewerker van 6 - 24 uur per week.

Dit is afhankelijk van jouw beschikbaarheid.

Amersfoort Centrum bestaat uit de wijken Soesterkwartier, Kruiskamp Koppel Centrum en Liendert- Rustenburg.

deze vacature melden
checkmark

Thank you for reporting this job!

Your feedback will help us improve the quality of our services.

Solliciteren
Mijn E-mail
Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
Doorgaan
Aanvraagformulier