BIM Modelleur
Propylon
Regio Utrecht, Utrecht
16 uur geleden
source : uta-jobs.nl

Profiel opdrachtgever : Een modern en ambitieus familie bouwbedrijf met een lange termijnvisie. Ze ontwikkelen en bouwen duurzame en gezonde leefomgevingen en doen dat graag samen met jou! In heel Nederland is deze aannemer actief op het gebied van nieuwbouw, onderhoud en renovatie.

Binnen deze organisatie is er veel aandacht voor ontwikkeling en doorgroeimogelijkheden. Met een omzet van rond de € 280 miljoen sturen zij aan op omzetbehoud in plaats van omzetgroei.

Functie inhoud : Als BIM-modelleur ga je bijdrage aan het modelleren, engineeren en bouwkundig uitwerken van utilitaire en conceptuele projecten.

In samenwerking met jouw collega's zorg jij dat een project van schets tot uitvoering gebracht kan worden. Om je werk goed uit te kunnen voeren heb je uitgebreide kennis van Revit, Solibri en Dynamo.

Ben jij creatief en op zoek naar mooie en uitdagende projecten bij een ontwikkelende bouwer op het gebied van BIM en wil je onderdeel zijn van hun team, dan is dit de baan voor jou!Functie eisen : Voor deze vacature zijn wij op zoek naar een kandidaat die mee wil werken aan de verdere ontwikkeling van BIM binnen deze organisatie. Daarbij beschik je over :

 • minimaal een HBO opleiding aangevuld met relevante cursussen
 • ruime kennis van Revit, Solibri en Dynamo
 • ervaring met Lean werken
 • dosis humor
 • Geboden wordt : Je komt te werken bij een loyale en vooruitstrevende organisatie met uitdagende en prestigieuze projecten waarin je van je beste kant kunt laten zien.

  Zij bieden uitstekende arbeidsvoorwaarden met ruimte en mogelijkheden om je verder te verbreden en te ontplooien in je vakgebied.

  Over het bedrijf : In de Griekse bouwkunst is Propylon de monumentale ingang van een tempel of tempelcomplex. Deze ingang symboliseert de ontmoetingsplaats waar techneuten en opdrachtgevers elkaar treffen.

  Sinds 1997 is Propylon actief op het gebied van arbeidsbemiddeling van bouwkundigen en civiele techneuten op MBO, HBO en TU niveau.

  Om van onze kennis onze kracht te maken, zijn wij volledig gespecialiseerd in kaderfuncties binnen de bouw & civiel.

  deze vacature melden
  checkmark

  Thank you for reporting this job!

  Your feedback will help us improve the quality of our services.

  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
  Doorgaan
  Aanvraagformulier