Chauffeur CE havenbevoorrading
RIX Buro
Ridderkerk, NL
2 dagen geleden

Ha chauffeur! Op zoek naar een unieke baan bij een unieke werkgever? Een baan waarbij je meer bent dan alleen chauffeur?

Dan is de vacature chauffeur CE in de scheepsbevoorrading iets voor jou!

Als chauffeur CE in de scheepsbevoorrading ga je dagelijks op pad naar verschillende havens in binnen- en buitenland. Zonder jou kan een schip niet vertrekken! Omdat er 24 / 7 schepen arriveren en vertrekken zal je soms ook 's nachts of in het weekend moeten werken (in overleg).

Dagen van 12 uur zijn dagelijkse kost. Ook krijg je als chauffeur je een eigen wagen toegewezen en word er rekening gehouden met jou voorkeur voor routes.

Onze opdrachtgever is een groeiend familiebedrijf uit Ridderkerk. Ze verzorgen het gehele bevoorrading traject. De goederen worden opgehaald bij de leverancier en worden daarna opgeslagen in de loods.

Vervolgens worden de goederen geleverd aan de schepen. Een familiare sfeer en denken in kansen staan hoog in het vaandel.

Gevraagd wordt

 • Je bent in het bezit van rijbewijs CE + geldige code 95;
 • Je bent flexibel in werktijden en werkzaamheden;
 • Je bent in het bezit van een ADR basis certificaat of bent bereid deze te behalen;
 • Je bent een echte teamspeler.
 • Overwerken is voor jou geen probleem;
 • Geboden wordt

  Contract : Direct in dienst bij opdrachtgever

  Uren : 50 á 60 uur per week

  Werktijden : Dagdienst / Nachtdienst / Weekend

  CAO : Beroepsgoederenvervoer

  Salaris : D- Schaal

  Solliciteren
  Bij de favorieten invoegen
  Verwijder van favorieten
  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "voortzetten" te klikken, gaat u ermee akkoord dat neuvoo uw persoonlijke gegevens verzamelt en verwerkt die u in dit formulier hebt verstrekt, om een ​​neuvoo-account te maken en u te abonneren op onze e-mailwaarschuwingen, in overeenstemming met ons Privacybeleid . U kunt uw toestemming te allen tijde intrekken door te volgen deze stappen .
  voortzetten
  Aanvraagformulier