Verzorgende IG, Gendt (Somatiek)
RijnWaal Zorggroep
Bemmel, NL
3 dagen geleden

Wat ga je doen?

Je verleent persoonsgerichte zorg aan bewoners volgens het vastgestelde zorgplan. Je verricht verpleegtechnische handelingen, waartoe jij bevoegd en bekwaam bent.

Daarnaast ben je het eerste aanspreekpunt voor een aantal bewoners en / of naastbetrokkenen. Je overlegt aan de hand van de indicatie over de gewenste zorgverlening en stelt in overleg met de EVV’er of verpleegkundige het zorgplan op.

Je houdt hierbij altijd rekening met wat iemand nog zelf kan en stimuleert hem / haar daar dan ook in. Je checkt regelmatig bij de bewoner en / of naast betrokkene of hij / zij tevreden is en past het zorgproces zo nodig (en in overleg) aan.

Uiteraard sta jij voor kwaliteit en werkt voortdurend aan het bevorderen en het bewaken hiervan. Je vindt het leuk om jouw eigen vakinhoudelijke deskundigheid verder uit te breiden en te delen met jouw team en de rest van de organisatie.

Wat mag je van ons verwachten?

Behalve flexibiliteit, een fijne werksfeer en een organisatiebuddy die jou de eerste maanden wegwijs maakt binnen RijnWaal Zorggroep, krijg je ook een salaris passend bij je werkervaring en opleiding (FWG schaal 35, € 1960 € 2845).

Daarnaast zijn er goede aanvullende arbeidsvoorwaarden. Je krijgt meteen een vast contract, mag je rekenen op een eindejaarsuitkering en natuurlijk vakantiedagen en vakantiegeld.

Wij vinden het namelijk heel belangrijk dat onze collega’s lekker in hun vel zitten en vitaal aan het werk zijn en blijven.

Daarnaast word je (naast het gebruikelijk kerstcadeau) ook regelmatig getrakteerd op kleine attenties om te laten zien hoe blij we met jou zijn.

Natuurlijk vragen wij ook een aantal dingen van jou :

 • je bent in het bezit van een diploma Verzorgende IG niveau 3;
 • je hebt actuele kennis van de ouderenzorg (chronische aandoeningen, geriatrische en psychogeriatrische problematiek);
 • je hebt affiniteit en ervaring met somatische cliënten;
 • je zorgt ervoor dat al jouw cliëntdossiers en zorgplannen voldoen aan de huidige wet- en regelgeving;
 • je bent voor 24-28 uur per week beschikbaar en je bent bereid om alle diensten te draaien;
 • je bent hulpvaardig, klantgericht, een echte doorzetter en je bent geduldig;
 • je hebt inlevingsvermogen en kunt goed luisteren;
 • je hebt uitstekende communicatie vaardigheden, zowel mondeling als schriftelijk;
 • je levert een positief kritische actieve bijdrage aan het teambeleid en het zelfregulerend vermogen van het team;
 • en uiteraard denk en handel je vanuit de RijnWaal Zorggroep visie.
 • In het kort RijnWaal Zorggroep

  RijnWaal Zorggroep ondersteunt mensen op leeftijd om zo gezond, prettig en zelfstandig mogelijk te blijven leven. Wij zijn er voor inwoners van Lingewaard en Nijmegen Noord en omgeving.

  RijnWaal Zorggroep is een kleinschalige lokale zorgaanbieder. Dat maakt ons tot een warme organisatie met veel binding met de lokale gemeenschap.

  Onze zorg en ondersteuning vindt vaak plaats in de thuissituatie en als het niet anders kan, in één van onze woonvormen op diverse locaties.

  In ons werk staan vertrouwen, respect en verantwoordelijkheid hoog in het vaandel en is de vraag van de klant leidend. Om ons te blijven ontwikkelen als organisatie, werken wij momenteel met verschillende verbetertrajecten.

  Door middel hiervan streven wij ernaar om onze kwaliteit, vakmanschap en vitaliteit te vergroten. RijnWaal is op weg om een Hoog Presterende Organisatie te worden (HPO).

  Voor onze medewerkers zijn we een werkgever die veel aandacht besteedt aan persoonlijke ontwikkeling en werk dat past bij jou.

  Onze ruim 600 professionals, 350 vrijwilligers maar bovenal onze ruim 700 cliënten in de wijk en op onze locaties staan centraal in onze organisatie.

  Meer weten, meelopen of direct solliciteren?

  Neem gerust contact met ons op!

  Carolien Koelman (Recruiter), bel of stuur een Whatsapp naar 06 58084316. Mailen kan natuurlijk ook : .

  Wil je direct solliciteren?

  Stuur dan jouw CV (motivatiebrief niet nodig!) snel mogelijk naar . Carolien zal binnen 2 werkdagen contact met je opnemen om de mogelijkheden te bespreken.

  RijnWaal Zorggroep vraagt standaard referenties op en een Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) is vereist.

  deze vacature melden
  checkmark

  Thank you for reporting this job!

  Your feedback will help us improve the quality of our services.

  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
  Doorgaan
  Aanvraagformulier