Reachtruckchauffeur Ploegendienst
Van Rooijen Logistiek
Eindhoven, Noord-Brabant
3 dagen geleden

Functieomschrijving :

Wij zijn voor onze vestiging in Turnhout op zoek naar 2 gemotiveerde reachtruckchauffeurs, die hoofdzakelijk verantwoordelijk zijn voor het wegrijden van binnenkomende vrachten naar hun respectievelijke locaties.

De werktijden zijn wisselend in 2 ploegen van maandag tot vrijdag tussen 06.00u-14.00u en 14.00u-22.00u.

Verantwoordelijkheden :

Je draagt zorg voor het correct en netjes uitvoeren van je opdrachten / ritten.

Naast het wegrijden van binnenkomende vrachten behoren ook het uithalen van pallets om de pickopdrachten vlot te laten verlopen tot je werkzaamheden.

Sporadisch behoren ook pickopdrachten tot je takenpakket. Daarnaast ben je ook verantwoordelijk voor het correct bijhouden van de voorraden en het melden van afwijkingen van aantallen en kwaliteit.

Vereisten

Je fysieke en mentale conditie is goed, wij gaan er vanuit dat we hier continu samen aan werken om dit optimaal te houden.

Als reachtruckchauffeur heb je een grootverantwoordelijkheidsgevoel en kan je ook zelfstandig werken. De termen werklustig, betrouwbaar en nauwgezet zijn op jou van toepassing.

Je komt terecht in een sterk groeiend bedrijf in de transport- en logistieke sector. Je hebt kennis van behandeling van goederen en hulpmiddelen en een reachtruckattest is vereist.

deze vacature melden
checkmark

Thank you for reporting this job!

Your feedback will help us improve the quality of our services.

Solliciteren
Mijn E-mail
Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
Doorgaan
Aanvraagformulier