Junior Kostendeskundige (Vaste Baan)
Centerpoint
Rotterdam, NL
11 uur geleden

Introductie

Ben jij een liefhebber van vastgoed en wil jij werken bij de nummer 1 op het gebied van kostenadvisering?

Organisatie

Binnen de organisatie draait alles om vastgoed en zijn er helemaal gek van. Er heerst een informele sfeer binnen de organisatie en je krijgt alle ruimte om je kennis en ervaring te delen binnen het team.

Ze vinden zichzelf een compacte en dynamische netwerk organisatie met een groot aantal projecten. Aspecten als vastgoed, huisvesting, bouw, ontwikkeling, transformatie of herbestemmingen komen allemaal voorbij binnen de organisatie voor een advies.

Sinds 1972 aan de slag voor elke organisatie in de keten van bouw, huisvesting en vastgoed. Van ontwikkelaar tot eigenaar of gebruiker.

Van bouw- en infrabedrijf tot overheid. Van Rijks tot lokaal.

Functie

Als Junior Kostenadviseur begeleid je vastgoedvraagstukken vanuit het kostenperspectief. Van alle kosten die gepaard gaan met de vastgoedexploitatie vind jij iets.

Van bouwkosten, investeringskosten en exploitatiekosten. Voor Nieuwbouw en Renovatie. Maar ook Beheer, Onderhoud en Verduurzaming.

Je gaat klanten zowel in teamverband als zelfstandig adviseren wat betreft kosten. Hiervoor heb je als basis een begroting binnen een van de fasen van de levenscyclus van het vastgoed.

Je gaat de ontwerpteams helpen om keuzes te maken. Je brengt kosten, opbrengsten en kwaliteit in lijn en weegt dit zo nodig tegen elkaar af.

Je ontrafelt 3d modellen en weet slimme koppelingen te maken met begrotingen.

Functie-eisen

Je bent in het bezit van een net afgeronde HBO- of WO- diploma in de richting Bouwkunde, Elektrotechniek, Werktuigbouwkunde of Civiele Techniek.

Interesse in kosten en opbrengsten en de relatie met ontwerpen en exploiteren. Je bent iemand met analytische en sociale vaardigheden.

Aanbod

Het betreft een zeer uitdagende functie waarin u de kans krijgt om kennis en ervaring op te doen. Je treedt in dienst bij de opdrachtgever met eventueel een detacheringsperiode hieraan voorafgaand.

Daarnaast worden er uitstekende primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden geboden met doorgroeimogelijkheden.

deze vacature melden
checkmark

Thank you for reporting this job!

Your feedback will help us improve the quality of our services.

Solliciteren
Mijn E-mail
Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
Doorgaan
Aanvraagformulier