Cloud Engineer
Korndewal
Utrecht, NL
2 dagen geleden

Functieomschrijving Cloud Engineer

Op zoek naar een veelzijdige en technisch uitdagende werkomgeving bij een informele ICT-dienstverlener gevestigd in hartje Utrecht?

Een organisatie waar jij samen met 16 ervaren collega’s zorgt dat ruim 3000 gebruikers zorgeloos kunnen werken? Maak kennis met CommITment.

Bij CommITment leveren wij uiteenlopende ondersteunende- en clouddiensten. Veel diensten bieden wij aan vanaf ons eigen cloud platform.

Ons cloudplatform is recent geheel vernieuwd met HPE hardware en gebaseerd op Windows Server 2019. Ons doel is de clouddiensten met een hybride Azure oplossing verder uit te breiden / complementeren.

Als Microsoft Cloud Engineer neem je het voortouw met betrekking tot private cloud oplossingen met VMware vSphere, HyperV en Veeam Backup.

Maar ook public cloud infrastructuren, zoals Azure hebben jouw interesse. Je deelt die kennis met de collega’s. Je draagt verbetervoorstellen aan en implementeert deze ook zelfstandig.

Je werkt hierbij samen met onze klanten en onze technisch directeur.

Als Microsoft Cloud Engineer ben je communicatief sterk en in staat technische oplossingen in begrijpelijke taal over te brengen.

Het is een afwisselende functie waarbij je het Azure specialisme combineert met allround beheertaken. Je werkt deels vanuit ons kantoor in Utrecht en komt daarnaast regelmatig op locatie bij klanten of in het datacenter.

Je krijgt bij ons te maken met Microsoft omgevingen zoals Hyper-V, Azure / Office365.

Functie eisen* Cloud Engineer

 • HBO werk- en denkniveau(diploma is een pré);
 • Specialist : Windows Server 2012R2 2019
 • Specialist : Microsoft Azure, Microsoft Hyper-V, VMware Vsphere, Veeam
 • Ervaring met HPE Proliant hardware
 • In bezit van een Rijbewijs B.
 • Enthousiast over CommITment maar twijfel over jouw kennis- en ervaring in relatie tot deze functie? Neem gerust contact op via
 • deze vacature melden
  checkmark

  Thank you for reporting this job!

  Your feedback will help us improve the quality of our services.

  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
  Doorgaan
  Aanvraagformulier