Installatiebeheerder Elektrotechniek Dompelverzinklijn
Tata Steel
IJmuiden, Nederland
4 dagen geleden

Zorg jij voor optimale beschikbaarheid van jouw installaties?

Wat ga je doen?

Een dag als installatiebeheerder.

Jouw werkdag begint met het dagelijks technisch vooroverleg waarin jij en je collega’s de storingen van de afgelopen 24 uur doorspreken.

Hierna ga je aan de slag met jouw beheer activiteiten, denk hierbij aan het plannen en voorbereiden van revisies. Wanneer uit het ochtendoverleg urgente storingen voortkomen, ondersteun jij waar nodig bij het verhelpen van deze storing(en).

Later op de ochtend loop jij je dagelijkse ronde langs de installaties om te zien wat er speelt en met je collega operators te spreken over lopende zaken.

De rest van de dag doe je voorstellen voor het optimaliseren van het onderhoud en spreek je met de firma’s af wat je van hen verwacht.

Als Installatiebeheerder ben jij verantwoordelijk voor de installaties in dompelverzinklijn 2. Jij zorgt voor maximale installatiebeschikbaarheid en betrouwbaarheid.

De installaties worden periodiek (iedere 9 weken) onderhouden tijdens een revisie van 8 uur en één keer per jaar een revisie van 10 dagen.

In de voorbereiding op deze revisies ben jij technisch kennisdrager en heb je een sleutelrol in de vorm van het technisch uitwerken van de onderhoudsklussen.

Tijdens de uitvoering van de revisies geef je sturing aan de onderhoudsfirma's.

Wat je functie bijzonder maakt

 • Jouw installaties maken een eindproduct met een hoge toegevoegde waarde. Weet jij de betrouwbaarheid en de resultaten van de installatie te verbeteren, dan draagt dit direct bij aan het resultaat van Tata Steel IJmuiden.
 • Je krijgt veel vrijheid om verbeteringen te initiëren en je werk te regelen, dit gaat gepaard met grote verantwoordelijkheid.
 • De installatie heeft eind 2017 een grote ombouw gehad waardoor deze nu en voor de toekomst klaar is voor die producten die de markt vraagt.
 • Door de ombouw liggen er technische uitdagingen op het gebied van beheer en onderhoud.

  Herken jij jezelf hierin?

 • Je hebt een volwaardig afgeronde MBO-4 opleiding richting Elektrotechniek.
 • Je hebt aantoonbare ervaring in het onderhoud, bij voorbeeld als installatietechnicus, installatiebeheerder of werkvoorbereider, bij voorkeur met kennis van (besturing) van (continu) gloeiovens.
 • Je bent bekend met planmatig onderhoud maar kun je ook goed met ad-hoc situaties omgaan.
 • Je hebt minimaal de basisvaardigheden met MS Office (Word / Excel) pakketten.
 • Jij weet storingen snel te verhelpen, maar voorkomt deze nog liever en daarom steek je jouw energie graag in preventief onderhoud.
 • Als verantwoordelijke voor jouw installaties weet je bovendien wanneer jij eventuele problemen zelf kunt oplossen of opschaalt en de hulp van je gespecialiseerde collega’s inroept.
 • Je bent een teamspeler maar je kunt ook zelfstandig werken.
 • Je bent pro-actief en neemt graag initiatief.
 • Wat bieden wij jou?

 • Een goed salaris (afhankelijk van opleiding en ervaring). Het maximum maandsalaris voor deze functie bedraagt €4.300,- bruto, dit is exclusief toeslagen.
 • Naast een variabele winstdeling krijg je een vaste eindejaarsuitkering van 2% en 8% vakantietoeslag.
 • Volop doorgroeimogelijkheden, denk hierbij aan het volgen van cursussen en opleidingen en doorgroeien naar een hogere functie.
 • Veel vrije tijd, omdat naast je 26 vakantiedagen en 11,5 ADV dagen ook tijd opbouwt door middel van de flexuren regeling van Tata Steel.
 • Uitstekende secundaire arbeidsvoorwaarden waaronder een tegemoetkoming in je ziektekosten en een onkostenvergoeding.
 • Pensioenopbouw in Pensioenfonds Hoogovens (2 / 3 van je pensioenpremie wordt betaald door Tata Steel).
 • Korting op een sportschool abonnement én kun je deelnemen aan de gezamenlijke sportactiviteiten, zoals o.a. golf, hockey, hardlopen en roeien.
 • Wat is jouw werkomgeving?

  Jouw team :

  Deze vacature is voor de technische beheer afdeling van Dompelverzinklijn 2 (DVL2) onderdeel van de werkeenheid Coated Products.

  Jouw team bestaat uit 3 collega beheerders op het gebied van werktuigbouwkunde, 3 beheerders op het gebied van Elektrotechniek en 3 Technisch Specialisten.

  Daarnaast werk je samen met de productieafdeling en de productie ondersteunende afdelingen zoals de kwaliteit en technologie afdeling.

  Jouw fabriek :

  De Dompel Verzinklijn 2 behoort bij de afdeling Coated Products (CPR), onderdeel van Manufacturing Rolling & Coating. CPR produceert het eindproduct voor de externe klant.

  Dompelverzinklijn 2 verzinkt staal en heeft tevens een verfsectie waarmee ook na het verzinken een verflaag kan worden aangebracht op de strip.

  CPR bestaat uit meerdere dompelverzinklijnen, een verflijn en een logistiek servicecenter (LSR). Het eindproduct is voornamelijk bestemd voor de automotive- en bouwindustrie.

  Het is onze uitdaging om onze klanten rollen staal met de gevraagde kwaliteit te leveren op de afgesproken tijd.

  Solliciteren of meer weten?

  Spreekt deze vacature je aan? Solliciteer dan direct via de sollicitatieknop, vergeet niet om je motivatiebrief mee te sturen.

  Als je nog vragen hebt of eerst meer informatie wilt hebben, neem dan contact op met Sophia Dekker, 0251 499996.

  deze vacature melden
  checkmark

  Thank you for reporting this job!

  Your feedback will help us improve the quality of our services.

  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
  Doorgaan
  Aanvraagformulier