Persoonlijk Begeleider EMB
Sheerenloo
Ermelo, Netherlands
3 dagen geleden
 • Persoonlijk Begeleider EMB Parttime
 • Persoonlijk Begeleider EMB Parttime

 • Ermelo
 • €1898 - €3084
 • FTY.03 RSE.6 Ernstig Meervoudig Beperking V19.1375 Ermelo

  Coördinerende functie met veel betrokkenheid van verwanten

  Geef jij mij vertrouwen en kan ik op jou vertrouwen? Versta jij mijn hulpvraag als ik deze niet in woorden kan uitdrukken?

  Zorg jij voor een warm en veilig thuis?''

  Geborgenheid, betrokkenheid en verzorging

  Als persoonlijk begeleider werk je intensief samen met je collega’s en zorg je dat de zorgvraag helder en vertaald is naar haalbare doelen in het persoonlijk plan.

  Hierbij houd je rekening met de wensen van de cliënten en je bespreekt het plan met de verwanten. Samen met het team ondersteun je de bewoners bij hun persoonlijke werkdoelen, jij legt deze vast in een persoonlijke rapportage en zorgt ervoor dat deze up to date blijft.

  Zonodig coach je je teamleden op het methodisch uitvoeren van de verschillende zorgvragen.

  Naast het begeleiden op basis van de individuele behoeften van de cliënten, is het belangrijk dat je hen observeert en je de signalen en behoefte herkent.

  Jij toont, samen met je collega’s, een hartelijke betrokkenheid naar de cliënten en probeert hun non-verbale signalen zo goed mogelijk af te lezen om zo aan hun (onuitgesproken) wensen te voldoen.

  Zij hebben jou nodig om invulling te geven aan hun dag. Vanuit verbinding bied je structuur, grenzen en vertrouwen. Het samenwerken met de verwanten is hierbij een belangrijk speerpunt. Elke dag weer!

  Waar ga je werken?

  Wij zijn een woongroep voor cliënten met een matige tot ernstige verstandelijke en meervoudige beperking (). De leeftijden en zorgvragen zijn divers en uiteenlopend.

  De meeste bewoners kennen elkaar al meer dan twintig jaar. Vanaf de start van deze woongroep is het plan geweest deze bewoners samen oud te laten worden.

  Uiteraard wel voor zover de zorgvraag dit toelaat.

  De betrokkenheid van ouders en / of verwanten is groot en ’ begint steeds meer vorm te krijgen. Dit zie je bijvoorbeeld terug in de teamreflectie bijeenkomsten en de betrokkenheid bij deze sollicitatieprocedure.

  Dit ben jij

  Je bent een geduldige en toch duidelijke persoonlijkheid met een afgeronde opleiding op mbo-4. Bijvoorbeeld MMZ-4, Verzorgende (IG), Verpleegkundige.

  Daarbij ben / heb jij :

 • ervaring met de doelgroep;
 • doortastend en volhardend;
 • iemand die kijkt naar de mogelijkheden.
 • Dit bieden wij

 • Een contract voor bepaalde tijd voor de duur van een jaar met uitzicht op een vast dienstverband.
 • Een brutosalaris conform de van minimaal €1898, en maximaal €3084,- (FWG 40 t / m FWG 45) bij een fulltime dienstverband, gebaseerd op je ervaring en opleiding.
 • Carrièrekansen en doorgroeimogelijkheden op al onze locaties.
 • Persoonlijke groei, inzicht en regie over je eigen ontwikkeling via "Mijn Leeromgeving" en e-learning via GoodHabitz.
 • Speciale aandacht en ondersteuning op het gebied van digitale vaardigheden; zo nodig bieden wij extra scholing en handvatten om je snel op weg te helpen, passend bij deze tijd!
 • Sollicitatieprocedure

  Na jouw sollicitatie word jij zo spoedig mogelijk gebeld voor een eerste kennismaking. De ouders / verwanten hebben een actieve rol in de sollicitatieprocedure, dus een gesprek met (een van) hen en een meedraaidienst op de groep is onderdeel van de procedure.

  Kunnen wij je verder helpen?

  Wil je weten hoe ’s Heeren Loo is als werkgever? Kijk dan . Heb je vragen over de vacature? Neem dan contact op met William de Wilde, manager zorg, op telefoonnummer , of met Joella Morssink, recruiter , telefoonnummer .

  s Heeren Loo wil dat cliënten de best mogelijke zorg en ondersteuning krijgen. Daarom bieden we talentvolle mensen een aantrekkelijke werkomgeving waar ze met plezier kunnen werken.

  We stimuleren de professionele ontwikkeling van medewerkers, geven ruimte voor eigen verantwoordelijkheid, bieden goede arbeidsvoorwaarden en helpen medewerkers de balans te vinden tussen werk en privé.

  Zo werken wij met elkaar

  s Heeren Loo wil bijdragen aan een zinvol bestaan van mensen met een verstandelijke beperking. Om dit te bereiken gaan onze medewerkers de dialoog aan met cliënten en met elkaar.

  En mocht dat nodig zijn, dan gaan ze op zoek naar extra kennis. Want we streven altijd naar de beste behandeling en verzorging.

  Dat maakt het werk bij 's Heeren Loo uitdagend en leuk.

  Dit streven wij als werkgever na :

  Een lerende, open organisatie met lef's Heeren Loo is een organisatie waar mensen elkaar feedback geven, daadwerkelijk van elkaar leren en elkaar vertrouwen.

  Er is een goede balans tussen regels en ruimte voor eigen verantwoordelijkheid. We richten onze organisatie zo in dat onze zorgmedewerkers zich volledig kunnen richten op hun werk met cliënten.

  Leidinggevenden geven medewerkers verantwoordelijkheid en de ruimte zich te ontplooien. Want we willen dat onze medewerkers plezier hebben in hun werk!

  Persoonlijk leiderschap

  We willen dat onze medewerkers persoonlijk leiderschap laten zien in hun werk. Dit betekent dat je zelf verantwoordelijkheid neemt voor je werk en voor het op peil houden van je vaardigheden en inzetbaarheid.

  Je geeft collega's feedback en je staat ook zelf open voor feedback van anderen. Je kunt ook goed in teamverband samenwerken.

  En je hebt oog voor de cliënten, je collega's en de organisatie.

  Ontwikkelmogelijkheden

  s Heeren Loo wil dat haar medewerkers optimaal functioneren en stimuleert en faciliteert daarom de (verdere) ontwikkeling van de voor de huidige functie benodigde competenties.

  Maar we nodigen je ook uit te kijken naar de ontwikkeling van competenties voor een eventueel gewenste toekomstige functie.

  Jezelf ontwikkelen kan bij s Heeren Loo bijvoorbeeld door coaching op de werkplek, een korte training of een volledige opleiding.

  Uitgangspunt hierbij is dat het een bijdrage levert aan zowel de individuele wensen, ambities en mogelijkheden van de medewerkers als aan de doelen en ambities van 's Heeren Loo.

  Arbeidsvoorwaarden

  Werk je bij 's Heeren Loo, dan val je onder de CAO Gehandicaptenzorg. In de CAO zijn niet alleen zaken geregeld als de hoogte van het salaris, vakantiedagen en overwerk, maar bijvoorbeeld ook je pensioen en eindejaarsuitkering.

  Naast de CAO-regelingen heeft 's Heeren Loo een ruilregeling arbeidsvoorwaarden, een goede studiekostenregeling en collectieve afspraken met verschillende zorgverzekeringen.

  Deze vacature wordt gelijktijdig in- en extern geplaatst. Bij gelijk gebleken geschiktheid genieten interne kandidaten voorrang.

  Bij aanname voor deze functie dien je een Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) in te leveren. Is je beroep geregistreerd in het BIG register, dan wordt door ons gecontroleerd of aan jou een maatregel of bevel is opgelegd.

  Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

  Solliciteer op deze vacature

  Heb je vragen over deze functie, solliciteren of over werken bij s Heeren Loo?

  We horen graag van je!

 • Persoonlijk Begeleider EMB Parttime
 • Solliciteren
  Bij de favorieten invoegen
  Verwijder van favorieten
  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "voortzetten" te klikken, gaat u ermee akkoord dat neuvoo uw persoonlijke gegevens verzamelt en verwerkt die u in dit formulier hebt verstrekt, om een ​​neuvoo-account te maken en u te abonneren op onze e-mailwaarschuwingen, in overeenstemming met ons Privacybeleid . U kunt uw toestemming te allen tijde intrekken door te volgen deze stappen .
  voortzetten
  Aanvraagformulier