Machinist
Luba
Voorschoten, NL
3 dagen geleden

Je werkt als machinist afwisselend op 2 locaties : Voorschoten en Rijpwetering. Je bedient hoofdzakelijk de shovels en de graafmachines en zorgt daarbij voor de aan- en afvoer van materialen, waarbij je de diverse soorten groenafval sorteert.

Je sorteert het aangevoerde groenafval, belaadt de zeefinstallaties en keert regelmatig de compost. Ook belaad jij de vrachtwagens die de compost afvoeren.

Tussendoor voer je het dagelijkse onderhoud aan de machines uit en los je eenvoudige storingen op zodat zij altijd beschikbaar zijn.

Het terrein en de machines houd je netjes, daarbij komt het af en toe reinigen van de kolken e.d. Kijken. Verder instrueer je de aanbieders van het groenafval over het lossen van de vrachten.

Tegelijkertijd controleer jij of de lading voldoet aan de acceptatienormen. Je vindt het niet erg dat je handen vies worden.

Je weet van aanpakken en wat je nog niet kent, ben je bereid te leren. Je kunt zelfstandig werken, je bent flexibel en neemt je verantwoordelijkheid als je ziet dat er iets moet gebeuren.

deze vacature melden
checkmark

Thank you for reporting this job!

Your feedback will help us improve the quality of our services.

Solliciteren
Mijn E-mail
Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
Doorgaan
Aanvraagformulier