Bouwkundig Adviseur - Veehouderij
DE HEUS
Ede, NL
1 dag geleden

Agra-Matic is een adviesbureau voor vraagstukken over ruimtelijke ordening en bouw- en milieuzaken binnen de agrarische sector.

We maken bedrijven gereed voor de toekomst met plannen op maat. We helpen bij het gehele traject, van planontwikkeling tot bouwbegeleiding.

Agra-Matic is een dochteronderneming van De Heus Voeders : een internationale organisatie die al meer dan 100 jaar hoogwaardige diervoeders produceert en op de markt brengt.

Ben jij een enthousiaste adviseur met kennis over het bouwen en verbouwen van agrarisch vastgoed? Zet jij graag jouw kennis omtrent bedrijfsstrategie,-

uitbreiding,- verplaatsing en -inrichting in voor een optimale bedrijfsontwikkeling? Ga bij ons aan de slag als Bouwkundig Adviseur.

Wat wordt je rol?

Je adviseert veehouders (voornamelijk varkenshouderij) op het gebied van bedrijfsontwikkeling. Wanneer een veehouder bijvoorbeeld gaat uitbreiden, verhuizen of innoveren verzorg jij het project op het gebied van milieu, bouw of ruimtelijke ordening.

Je doet de acquisitie van projecten en zorgt voor een realistische projectplanning. Inhoudelijk word je ondersteund door verschillende specialisten en tekenaars waar je specifieke kennis vandaan kunt halen.

Je denkt vanuit het perspectief van de klant en kunt met de klant meedenken binnen de context van mogelijkheden. Hierin denk je altijd een stap verder.

Indien nodig heb je contact met externe bureaus voor het laten uitvoeren van onderzoeken zoals geotechnisch onderzoek en constructieve berekeningen.

Je rapporteert aan de manager Agra-Matic. Je werkt nauw samen met je collega-adviseurs, specialisten en tekenaars.

Samengevat :

 • Je verwerft projecten voor bedrijfsontwikkelingsplannen;
 • Je adviseert en ontzorgt de veehouder op het gebied van bedrijfsontwikkeling;
 • Je zet je bouwtechnische kennis in voor begeleiding van bouwprojecten
 • Je bent verantwoordelijk voor het plannen en begeleiden van de projecten;
 • Je overziet het hele traject van idee naar bouwen en weet de link te leggen naar regelgeving.
 • Wat vragen wij van jou?

  De bouwkundige schakel in een commerciële en dynamische omgeving : dat ben jij. Bouwkundige aspecten bij projecten kennen dan ook geen geheimen voor jou.

  Je weet hoe je aansluiting vindt bij de ondernemer en denkt mee in de context van mogelijkheden. Denken doe je in originele oplossingen waarbij je gaat voor het beste resultaat voor de klant.

  Je staat bekend om je hoge energielevel en daadkracht, waarmee je zelfstandig en voortvarend projecten leidt en tegelijk je urendoelstelling realiseert.

  Daarnaast is een goede samenwerking met je collega’s belangrijk voor je.

  Daarnaast beschik je over :

 • Bouwkundige kennis verkregen door opleiding en / of ervaring;
 • Aantal jaren ervaring en / of aantoonbare affiniteit met werken in de intensieve veehouderij (bij voorkeur in de varkenshouderij);
 • Goede communicatieve vaardigheden en toepasbare technische kennis;
 • Goede beheersing van zowel de Nederlandse als Engelse taal in woord en geschrift;
 • Kennis van en interesse in de relevante wet- en regelgeving is een pre;
 • Een flinke portie ambitie om klantvragen te voorzien van de beste oplossing.
 • De functie is heel dynamisch : elke veehouder heeft een uniek verhaal, waardoor er veel afwisseling in de functie zit. Daarnaast bepaal je grotendeels zelf je agenda en hoe je je tijd indeelt.

  Guus ten Hove Adviseur Varkenshouderij

  Wat bieden wij?

  Het doel van onze organisatie is niet alleen om onze klanten maar ook onze medewerkers vooruit te helpen. We bieden een aantrekkelijke werkomgeving met veel aandacht voor je persoonlijke-

  en vakmatige ontwikkeling. Agra-Matic vindt het belangrijk dat jij op je plek zit en je jouw talenten kan blijven ontwikkelen.

  Onze werknemers zijn betrokken, durven het voortouw te nemen en zetten graag die extra stap(pen).

  Ons aanbod :

 • Uitstekende arbeidsvoorwaarden o.b.v. opleiding en werkervaring
 • Werken met gepassioneerde en optimistische collega’s
 • Een groeiende organisatie met ruimte voor ontwikkeling en ondernemerschap
 • Solliciteren
  Bij de favorieten invoegen
  Verwijder van favorieten
  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "voortzetten" te klikken, gaat u ermee akkoord dat neuvoo uw persoonlijke gegevens verzamelt en verwerkt die u in dit formulier hebt verstrekt, om een ​​neuvoo-account te maken en u te abonneren op onze e-mailwaarschuwingen, in overeenstemming met ons Privacybeleid . U kunt uw toestemming te allen tijde intrekken door te volgen deze stappen .
  voortzetten
  Aanvraagformulier