Coördinator Pre-analyse
Medisch Centrum Haaglanden
Den Haag, Netherlands
10 dagen geleden

Wat ga je doen?

De afdeling klinische chemie en laboratoriumgeneeskunde in HMC, is een kennis - en servicecentrum voor aanvragend specialist en patiënt, met commitment voor opleiding, innovatie en onderzoek.

De kerntaak patiëntenzorg wordt gerealiseerd door bloedafname, een laboratorium met 24 / 7 klinisch chemische- en hematologische laboratoriumdiagnostiek, inclusief bloedtransfusie en (speciale) stolling, en speciale laboratoriumfaciliteiten voor de niet 24-uurs diagnostiek.

In jouw rol als coördinator ben je samen met je collega’s verantwoordelijk voor het coördineren van de werkzaamheden binnen onze afdeling 'Bloedafname'.

De uitgevoerde werkzaamheden toets je op kwaliteit en het navolgen van afgesproken en geïnstrueerde richtlijnen. Op de werkvloer fungeer je als vraagbaak en je signaleert eventuele knelpunten in de uitvoering van de dagelijkse werkzaamheden.

Je adviseert aan de leidinggevende hoe deze op te lossen of in de toekomst te voorkomen.

Jouw uitdaging is om efficiency te realiseren binnen de werkprocessen van de afdeling. Je zorgt dat de randvoorwaarden om de werkzaamheden uit te voeren goed op orde zijn.

Het leiden van werkgroepen of het implementeren van projecten behoren daarbij tot je taken.

Je bent een coördinator met een coachende stijl en je weet de kwaliteiten en verantwoordelijkheden van medewerkers te stimuleren.

Je draagt zorg voor het optimaal verlopen van het primair proces vanuit het oogpunt van kwaliteit, efficiency en de klant-

en medewerkertevredenheid. Je voert de werkzaamheden uit op onze drie locaties : HMC Antoniushove, HMC Bronovo en HMC Westeinde.

Solliciteren
Bij de favorieten invoegen
Verwijder van favorieten
Solliciteren
Mijn E-mail
Door op "Doorgaan" te klikken, geef ik neuvoo toestemming om mijn gegevens te verwerken en mij e-mailwaarschuwingen te sturen, zoals beschreven in neuvoo's Privacybeleid . Ik kan mijn toestemming intrekken of me op elk moment afmelden.
voortzetten
Aanvraagformulier