Parttime Productiemedewerker
Koninklijke Vezet
Hoorn, Noord-holland, Nederland
8 dagen geleden

Voor de locatie Warmenhuizen is Koninklijke Vezet op zoek naar parttime productiemedewerkers.

Het grootste groenten- en fruit verwerkingsbedrijf van Europa is op zoek naar jou! Wil jij werken in een frisse omgeving en vind jij het leuk om te werken met gezonde producten?

Meld je dan snel aan en ga aan de slag als parttime productiemedewerker bij Vezet in Warmenhuizen, 'HET' bedrijf van Noord Holland Werklocatie : Warmenhuizen Koninklijke Vezet zorgt ervoor dat heel Nederland iedere dag voorzien is van hun verse groenten, fruit en bijvoorbeeld stamppot.

Als allround productiemedewerker zorg jij ervoor dat de verse producten verpakt worden en klaar liggen voor vervoer richting de supermarkten.

Dit vragen wij van jou als productiemedewerker : Je bent minimaal 6 maanden beschikbaar Je bent beschikbaar voor minimaal 1 dag per week (vrijdag) in de dag-

of avonddienst Of je bent je bent minimaal 2 dagen per week beschikbaar waarvan maximaal 1 dag- of avonddienst in het weekend Of je bent 3 dagen per week of meer beschikbaar in de dag-

en / of avonddiensten Je bent ten minste 18 jaar Je bent fysiek gezond en je beheerst de Nederlandse taal Je hebt eigen vervoer of minimaal 2 mensen met wie je kunt meerijden Dit krijg jij van ons : Een flexibele job waarbij je zelf je voorkeur voor dagen en tijden kunt aangeven (waarvan minimaal 2 dagen doordeweeks) Een uurloon van € 9,39 per uur (18 jaar en ouder) + 3,74% ADV-

toeslag waardoor je salaris uitkomt op €9,73 per uur Een aantrekkelijke toeslag voor het werken in avonden en weekenden Reiskostenvergoeding (vanaf 10km van Vezet) De mogelijkheid om door te groeien met uitzicht op een vast contract! Ben jij die allround productiemedewerker waar wij naar op zoek zijn en wil jij graag parttime werken?

Solliciteer dan via onderstaande button en wij nemen zo snel mogelijk contact met je op! Wie weet kun je binnen enkele dagen al aan de slag bij Vezet.

Uiteraard staat deze vacature open voor zowel mannen als vrouwen

Solliciteren
Bij de favorieten invoegen
Verwijder van favorieten
Solliciteren
Mijn E-mail
Door op "Doorgaan" te klikken, geef ik neuvoo toestemming om mijn gegevens te verwerken en mij e-mailwaarschuwingen te sturen, zoals beschreven in neuvoo's Privacybeleid . Ik kan mijn toestemming intrekken of me op elk moment afmelden.
voortzetten
Aanvraagformulier