Uitvoerder wegenbouw
bouwhuysch
Roermond, Noord-Brabant
1 dag geleden
source : Bouwjobs.nl

Functie inhoud : Als ervaren uitvoerder wegenbouw ben je mede verantwoordelijk voor een succesvolle uitvoering van het aan jou toegewezen project.

De projecten zijn in de regio Brabant en Limburg. Dit doe je dagelijks met de partners, onderaannemers, eventuele nevenaannemers en met het juiste materieel en materiaal om projecten in goede orde te laten verlopen.

Je onderhoudt dus de relatie met de opdrachtgevers en andere projectbetrokkenen. Je werkt aan regionale projecten, geworven door winnende tenders, maar ook werken vanuit onderhoudscontracten.

Je houdt toezicht op de veiligheid en een juiste uitvoering van werkzaamheden en je haalt het maximale uit je team. Je denkt ook mee in de voorbereiding van projecten en je maakt een ambitieuze planning, waarbij je binnen de gestelde tijd en het beschikbare budget blijft.

 • Functie eisen : - Afgeronde MBO / HBO opleiding; - Bekend met diverse contractvormen; - Minimaal 4 jaar ervaring als zelfstandige uitvoerder;
 • Ervaring in de asfaltbranche; - Innovatief en sensitief.Geboden wordt : - Bovengemiddeld salaris; - Reiskosten vergoeding, lease auto in overleg mogelijk;
 • Investering in jouw persoonlijke groei en ontwikkeling; - Goede pensioenregeling; - Opleidingsmogelijkheden; - Deelname aan collectieve verzekering;
 • Bevlogen team; - Prettige werksfeer; - Betaald vaderschapsverlofOver het bedrijf : Onze opdrachtgever is een landelijk opererend en een zeer innovatief wegenbouw bedrijf in Nederland.
 • bouwhuysch werkt al jaren hecht samen met onze opdrachtgever om de samenstelling van hun (projecten) organisaties te vervullen.

  Door slimmer te bouwen kunnen zij zowel groot- als kleinschalige projecten van centrale en lokale overheden, maar ook van bedrijven en particuliere opdrachtgevers voorziet men van riolering, asfalt en (beton) wegen.

  Het DNA staat voor het leveren van kwalitatief hoogwaardige oplossingen waarbij veiligheid op nummer 1 staat. De prestigieuze projecten worden gerealiseerd met eigen materieel en middelen.

  deze vacature melden
  checkmark

  Thank you for reporting this job!

  Your feedback will help us improve the quality of our services.

  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
  Doorgaan
  Aanvraagformulier