Verzorgende 3 IG
New business
Nieuw Rijsenburgh, Rotterdam-Rijnmond, NL
4 dagen geleden

Mensenwerk is het belangrijkste ingrediënt van zorgverlening. Elke werkdag ga je om met hulpbehoevenden. Soms word je gezien als beste vriend(in), soms als laatste strohalm.

Het is daarom van enorm belang dat jij oprechte aandacht toont voor de mensen die je verzorgt. Onze cliënten wonen in een kleinschalige setting.

Als verzorgende zorg je ervoor dat de cliënt zo goed mogelijk in staat is om zo zelfstandig mogelijk te wonen en vorm te geven aan het eigen leven.

Daarbij bied je de benodigde structuur en begeleiding waar nodig. Dit wordt gedaan op basis van het zorgleefplan. Jij zorgt voor een goede verslaglegging in het zorgdossier en je verliest de bestaande richtlijnen niet uit het oog.

Samen met je collega's stem je de zorg en ondersteuning zo goed mogelijk af op de behoefte van de cliënt. Je weet een goede sfeer op de afdeling te brengen zodat de cliënten op een goede manier beginnen en afsluiten.

Naast de dagelijkse zorg, heb je ook contact met de familie of mantelzorger van de cliënt. Dit maakt het werk enorm afwisselend, binnen de ouderenzorg is geen dag hetzelfde!Om je functie als Verzorgende IG goed te kunnen vervullen, verwachten we van je dat je in staat bent om reguliere verpleegtechnische handelingen uit te voeren.

Het is daarbij van groot belang dat je zelfverzekerd overkomt op degenen die je helpt.Bij deze opdracht gaat het om 24 tot 32 uur per week.

Diploma Verzorgende IG (niveau 3) of vergelijkbaar. Je bent bereid om een Verklaring Omtrent het Gedrag aan te vragen (voor medewerkers in loondienst vergoeden wij de kosten ná je eerste dienst).

Je beschikt over een sterk ontwikkeld verantwoordelijkheidsgevoel. Je bent communicatief vaardig. Je hebt een goede beheersing van de Nederlandse taal in zowel woord als geschrift.

Je hebt een cliëntgerichte en gastvrije instelling. Je kan zowel zelfstandig als in teamverband werken. Je hebt signalerend en probleemoplossend vermogen.

Je bent zeer betrouwbaar, de opdrachtgevers kunnen op jou rekenen. Je komt representatief over voor de zorg, qua kledingkeuze en gedrag.

Je kan werken als zzp'er of in loondienst bij Zorgwerk, switchen kan op elk moment. Goed salaris in loondienst, als zzp'er bepaal je jouw eigen uurtarief.

Afwisseling : werk wekelijks bij uiteenlopende opdrachtgevers in diverse sectoren. Alle vrijheid : jij bepaalt zélf met de app waar, wanneer en hoe vaak je werkt.

Geweldige community : vind vrienden met de app en je staat er nooit alleen voor. Innovatieve organisatie : je regelt alles met de app die wél werkt.

deze vacature melden
checkmark

Thank you for reporting this job!

Your feedback will help us improve the quality of our services.

Solliciteren
Mijn E-mail
Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
Doorgaan
Aanvraagformulier