Beveiliger in het havengebied!
Levelplus
Rotterdam, NL
5 dagen geleden

LevelPlus biedt :

Te beginnen met het salaris, je salaris als Beveiliger is minimaal conform CAO. Uiteraard afhankelijk van ervaring, hier zijn dan ook talloze mogelijkheden in.

Verder zijn er mogelijkheden voor het regelen van vervoer, de reiskosten krijg je van ons. Wij van LevelPlus willen jou graag helpen naar een hoger LEVEL, PLUS bieden daarbij allerhande mogelijkheden, denk hierbij aan secundaire voorwaarden, persoonlijke benadering.

Daarnaast ben je werkzaam in een branche met veel leuke collega’s.

Als ervaren beveiliger zorg jij :

Dat er niemand meer aanwezig is in het pand wanneer jij je sluitingsronde doet

Sluit jij alle ramen en deuren goed af

Soms komt het voor dat er onbevoegde mensen in het pand aanwezig zijn, jij bent dan degene die de hulpdiensten inlicht en alarmeert

Daarbij kan het af en toe voorkomen dat jij receptietaken verricht

Je bent verder in staat om op verschillende locaties werkzaam te zijn, het kan hierbij zo zijn dat jij als objectbeveiliger wordt ingezet.

Je bent zelfverzekerd, staat stevig in je schoenen en hebt een groot verantwoordelijkheid gevoel, daarbij ben jij heel scherp en ontgaat jou niks!

Werken als Beveiliger bij LevelPlus betekent :

Korte verbindingen binnen LevelPlus

Prima salaris

Stipte salarisbetaling, mede door korte lijnen met de administratie

Persoonlijke communicatie

Werkkleding en PBM’s

Kortingen op fitness abonnementen

Leren mag

Fouten maken is menselijk

Zorg jij net voor dat extra plusje binnen onze organisatie?

Heeft deze vacature uw interesse gewekt? Aarzel dan niet en neem contact met ons op via telefoon, mail of benader ons op één van onze sociale media kanalen .

Solliciteren
Bij de favorieten invoegen
Verwijder van favorieten
Solliciteren
Mijn E-mail
Door op "voortzetten" te klikken, gaat u ermee akkoord dat neuvoo uw persoonlijke gegevens verzamelt en verwerkt die u in dit formulier hebt verstrekt, om een ​​neuvoo-account te maken en u te abonneren op onze e-mailwaarschuwingen, in overeenstemming met ons Privacybeleid . U kunt uw toestemming te allen tijde intrekken door te volgen deze stappen .
voortzetten
Aanvraagformulier