Luchtvaart Spuiter
GKN Aerospace
Helmond, NL
4 dagen geleden

Wij zoeken jou!

Wegens uitbreiding zijn wij op zoek naar een enthousiaste en ervaren Aerospace Spuiter. Wij werken in een 2-ploegensysteem, dus onze nieuwe collega moet flexibel zijn.

In deze functie ben je verantwoordelijk voor het uitvoeren van diverse spuitwerkzaamheden die op hoog niveau worden uitgevoerd.

Verder controleer je of voorafgaande bewerkingen en je eigen bewerkingen volgens de voorschriften zijn uitgevoerd. Een flexibele instelling, meedenken en meewerken binnen de gehele afdeling zorgt ervoor dat je een wezenlijke bijdrage levert aan het succes van ons bedrijf.

Jouw werkzaamheden :

 • Het voorbehandelen en spuiten van vliegtuigonderdelen van allerlei vormen en afmetingen van hoogwaardige materialen met behulp van een handspuitpistool volgens bewerkingsvoorschriften;
 • Het voor- en nabehandelen van producten (ontvetten, maskeren, demaskeren e.d.);
 • Het voorbereiden van de verf conform werkvoorschrift en het meten van o.a. de viscositeit;
 • Het repareren van beschadigingen;
 • Het dagelijks bijhouden / reinigen van verfspuitapparatuur
 • Wat breng je mee?

 • MBO / LBO werk en denk niveau
 • Minimaal 3 jaar ervaring in een soortgelijke functie. Je hebt ervaring in het spuiten van metalen producten;
 • Je hebt een zelfstandige en flexibele instelling;
 • Je bent bereid om te werken in 2 ploegen;
 • Je hebt kennis van de Engelse taal.
 • Wie zijn wij?

  Fokker Landing Gear (FLG) maakt deel uit van het GKN concern en is actief op het gebied van landingsgestellen en aanverwante systemen.

  Dit betreft onder meer het ontwerpen en ontwikkelen, produceren en assembleren van complete landingsgestellen, maar ook de reparatie en revisie van in gebruik zijnde systemen.

  FLG is met haar 370 medewerkers onder andere actief voor het F-16 gevechtsvliegtuig, de Apache gevechtshelikopter, de F-35 Lightning II (JSF), de Bombardier Dash 8 Q400 en de multipurpose NH90 helikopter.

  Voor een Nederlands luchtvaartbedrijf van deze omvang hebben we een unieke positie in het F-35 (JSF) programma verworven op basis van onze ontwerp en ontwikkelcapaciteiten.

  Daarnaast wordt er binnen FLG al ruim 15 jaar gewerkt aan de ontwikkeling van technologi├źn voor de toepassing van Polymeer Matrix Composiet materiaal op onderdelen van landingsgestellen.

  Hiermee heeft FLG een leidende technologie positie in de markt voor Landingsgestellen en zijn we uitstekend gepositioneerd om bij te dragen aan de ontwikkeling van betere, duurzame vliegtuigen.

  Ons aanbod

  Wij bieden een innovatieve en internationale omgeving waarin gewerkt wordt in een High Tech organisatie met een rijke historie op het gebied van vliegtuigbouw.

  Onze organisatie ademt de passie voor techniek uit en onze medewerkers zijn met recht trots op wat zij ontwikkelen en bouwen.

  Binnen Fokker Landing Gear krijg je alle kansen om te bouwen aan je loopbaan en persoonlijke ontwikkeling. Daarnaast bieden wij een markconform arbeidsvoorwaardenpakket, gebaseerd op de CAO Metalektro met onder andere een winstafhankelijke uitkering en 40 verlofdagen.

  Geïnteresseerd?!

  Solliciteren kan via de apply button. Wil je meer informatie over deze vacature, neem contact op met onze recruiter Lieke van Schijndel via lieke.

  vanschijndel fokker.com

  7596

  deze vacature melden
  checkmark

  Thank you for reporting this job!

  Your feedback will help us improve the quality of our services.

  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
  Doorgaan
  Aanvraagformulier