Junior Technisch Software Tester
sQout
Helmond, NL
2 dagen geleden

Functie Junior Technisch Software Tester

Ben jij zeer kritisch, werk je oplossingsgericht en heb je extra interesse voor de technische kant van het testen, dan is dit dé vacature voor jou.

Samen met de leden van je team heb je de functie van kwaliteitsbewaker en de taak om vernieuwende oplossingen te vinden.

Daarnaast zorg jij voor verdere uitbreiding en implementatie van geautomatiseerd testen.

Dit bedrijf kiest voor werken met de nieuwste technologie en natuurlijk ook tools, onder andere C# en Azure (Cloud Services).

Je hebt nieuwe technieken snel onder de knie. Verder bepaal je de strategie voor bijvoorbeeld de release, je doet suggesties voor geautomatiseerd testen en het perfectioneren ervan en je zorgt voor succesvolle uitwisseling van gegevens in het belang van efficiënt werken.

Bovendien laat jij je niet snel omverpraten. Jij weet immers precies wat de opdracht / user wil, waardoor je weet wat de beste oplossing is op softwaregebied.

Tot slot ben jij in technisch opzicht een verbinder die ervoor zorgt dat de gebruikte technieken goed op elkaar aansluiten.

Gevraagd Junior Technisch Software Tester

HBO werk- en denkniveau

Een zeer kritische opstelling

Werkervaring met Agile / Scrum en bewijsbare werkervaring als technisch tester

C# en Linux (containers) hebben geen geheimen voor je

Je denkt in oplossingen in plaats van problemen

Bedrijfsprofiel Junior Technisch Software Tester

Bij dit bedrijf uit Helmond wordt onder andere financieel advies gegeven, maar de IT-afdeling is voor jou het meest interessant.

Een van de kernprincipes van deze organisatie is toekomstbestendig zijn en om dit te bereiken moet je doorlopend innoveren.

Er wordt gewerkt in zelforganiserende teams die regelmatig van samenstelling wisselen. Het personeelsbestand is heel divers en er wordt gestreefd naar een goede mix binnen de teams.

Om te bereiken wat je wilt bereiken kun je een beroep doen op je persoonlijke coach, maar volgens je collega’s moet je wel zelf kansen grijpen als je hogerop wilt.

Je moet je vakkennis up-to-date houden, iets waar je álle kansen voor krijgt. Je kunt opleidingen volgen, intern en extern, en je kunt bijeenkomsten over nieuwe technologie bijwonen. Ook over de grens.

Je werktijden zijn, in overleg, flexibel en deels thuiswerken is bespreekbaar. Overuren worden gecompenseerd in de vorm van vrije tijd.

Je kunt korting krijgen op een abonnement op een sportschool van een bepaalde organisatie én je hebt recht op korting op allerlei producten en uitjes, uiteenlopend van pretpark tot cultuursnuiven.

Arbeidsvoorwaarden Junior Technisch Software Tester

Zeer goede primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden , salarisrange tussen € 3000,- en € 4000,- obv 40 uur

Een salaris dat past bij je opleiding en ervaring, plus vakantietoeslag

Uitstekende secundaire arbeidsvoorwaarden

Korting op verzekeringen

Bij een fulltime dienstverband 32 vakantiedagen op jaarbasis én de kans om er nog wat bij te kopen

Een flexibel reiskostensysteem voor de auto, openbaar vervoer én de fiets

Een zeer goede pensioenregeling

deze vacature melden
checkmark

Thank you for reporting this job!

Your feedback will help us improve the quality of our services.

Solliciteren
Mijn E-mail
Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
Doorgaan
Aanvraagformulier