Verzorgende IG I Parttime I Maandroostering
Start People
Enschede, NL
4 dagen geleden

Wat ga je doen?

Als verzorgende ig ben je verantwoordelijk voor verzorgende taken zoals bijvoorbeeld het wassen en aankleden van cliënten.

Dit kan zijn binnen een intra- of extramurale setting in de ouderenzorg, maar ook in de gehandicaptenzorg of de psychiatrie.

Je geeft de cliënt begeleiding, je signaleert knelpunten en je onderhoudt contact met andere hulpverleners en betrokkenen.

Verpleegtechnische handelingen horen ook bij je takenpakket.

Je werkplek bevindt zich iedere maand bij een andere opdrachtgever in Enschede of omgeving. Waarom? Zo maak je als verzorgende ig kennis met de diversiteit aan zorginstellingen en cliëntgroepen, is jouw werk afwisselend, heb je geen last van de afdeling gebonden perikelen, werk je aan een veelzijdig cv en breid je jouw netwerk uit.

Wie ben je?

In je rol van verzorgende ig ben je bereid flexibel te werken binnen verschillende organisaties. Daarnaast kun je goed met mensen omgaan, ben je gedisciplineerd en heb je verantwoordelijkheidsgevoel.

Voor deze verzorgende ig vacature ben je in het bezit van :

 • MBO opleiding Verzorgende IG of een gelijkwaardige opleiding afgerond;
 • Recente en relevante werkervaring;
 • Rijbewijs B en de beschikking over eigen vervoer.
 • Over het bedrijf

  Start People Medi Interim speelt in op de behoefte aan gekwalificeerd personeel in de zorg- en welzijnssector. Op efficiënte, flexibele en innovatieve wijze zetten wij goed opgeleid personeel in en daar waar nodig dragen wij zorg voor (bij)scholing.

  Start People Medi Interim is een arbeidsmarktintermediair gespecialiseerd in de zorg- en welzijnssector met een breed dienstenpakket.

  We zijn landelijk opererend en zijn 7 dagen per week bereikbaar. Opgericht in 1977 vanuit de zorg als specialist voor zorg en welzijn.

  Start People Medi Interim onderscheidt zich door haar identiteit. Wij zijn ondernemend, resultaatgericht en mensgericht.

  Met zorg en aandacht ontdekken, ontwikkelen en begeleiden wij talent. Wij bemiddelen personeel naar een baan die past bij hun mogelijkheden en ambities.

  Wij leveren hiermee onze opdrachtgevers goede en gemotiveerde medewerkers op het juiste moment. Zo voegen wij unieke waarde toe aan mensen en organisaties.

  Wat bieden wij jou?

 • Vaste uren met een parttime contract voor bepaalde tijd;
 • Persoonlijke loopbaanbegeleiding van een vast contactpersoon, zodat jij alleen werkervaring opdoet bij opdrachtgevers die bij jou passen;
 • Bijscholingsmogelijkheden denk hierbij aan : BHV, agressietraining;
 • Een salaris conform CAO;
 • Pensioenregeling (vanaf dag één);
 • Opbouw vakantiegeld + vakantiedagen;
 • Reiskostenvergoeding € 0,19 cent per kilometer;
 • Je weet ruim van tevoren waar je in Enschede werkt.
 • Wil je een werkgever die iets extra’s doet voor zijn medewerkers en altijd voor je klaarstaat? Solliciteer dan direct op deze vacature!

  Deel deze vacature

  Solliciteren
  Bij de favorieten invoegen
  Verwijder van favorieten
  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, geef ik neuvoo toestemming om mijn gegevens te verwerken en mij e-mailwaarschuwingen te sturen, zoals beschreven in neuvoo's Privacybeleid . Ik kan mijn toestemming intrekken of me op elk moment afmelden.
  voortzetten
  Aanvraagformulier