Engineer
Vodafone Limited
Utrecht, NL
6 dagen geleden

Ben jij de techneut met affiniteit voor het WiFi netwerk? Heb je relevante ervaring in een soortgelijke functie en heb je een klantgerichte instelling?

Wil jij ons helpen om het WiFi netwerk van VodafoneZiggo te ontwikkelen? Dan ben jij de Engineer die wij zoeken!

Dit doe je voor onze klant

Met jouw proactieve en energieke persoonlijkheid help je bij het ontwikkelen van het WiFi netwerk van VodafoneZiggo. Mede met jouw inzet maken we dit netwerk steeds beter en laten we het voldoende groeien en voldoen aan de performance eisen.

Jij vindt het een uitdaging om de spin in het web te zijn. Je spart met de collega’s en de leveranciers om er steeds zeker van te zijn dat de juiste projecten goed (blijven) lopen, de juiste informatie / terugkoppeling bij de collega’s en stakeholders komt.

Je beschikt daarom ook over uitstekende communicatieve, analytische en probleemoplossende skills!

Je bent succesvol in deze functie als je een resultaatgerichte en besluitvaardige instelling hebt. Je bent klantgericht en een echte teamplayer die altijd de samenwerking met anderen zoekt.

Zó doe je dit

Als Expert Engineer ben je verantwoordelijk voor het continue ontwikkelen van het WiFi netwerk. Hiervoor neem je actie om de juiste projecten te starten en hou je inzicht is de ervaring van onze klanten met betrekking tot WiFi.

Je werkt samen met verschillende afdelingen.

Verder houd je je als WiFi Engineer bezig met :

 • Beheer van de verschillende WiFi toepassingen :
 • Roadmap voor je domein
 • Documentatie
 • Consistentie
 • Verbeterinitiatieven, incl hotspots
 • Projecten
 • Testen en pilots
 • SPOC met inkoop en logistiek voor :
 • Forecasting (capex gerelateerd)
 • Jij versterkt

  De afdeling Wifi Engineering is verantwoordelijk voor de architectuur, materiaalkeuzes en bouw- en onderhoudsvoorschriften met betrekking tot de glasvezel en coaxnetwerken van Ziggo.

  Ook bepalen we de toekomstvisie en coördineren we alle technology upgrades.

  Verder werken we continu aan het verbeteren van de kwaliteit van de dienstverlening aan onze klanten.

  WiFi Enginering is een afdeling waar hard werken en humor arm in arm gaan. Door diepgaande kennis van de technologie, begrip voor elkaar en een gezonde dosis ondernemersgeest geven we met elkaar op inspirerende wijze invulling aan onze verantwoordelijkheid.

  We zijn informeel, maar tegelijkertijd uitermate gestructureerd. We vinden het belangrijk dat men op ons kan bouwen.

  VodafoneZiggo is een krachtenbundeling van twee sterke Nederlandse bedrijven. Samen vormen we sinds januari 2017 een ijzersterke combinatie in Nederland.

  Als communicatie-provider bieden we onze klanten het beste aan entertainment, mobiele telefonie, vaste telefonie en internet.

  Met onze producten en diensten inspireren we mensen, bedrijven en de samenleving om contact te maken. Of dat nu onderweg, thuis of op het werk is.

  Met meer dan 8.000 medewerkers zijn we vol energie, ambitieus en maatschappelijk betrokken. Trots op wat wij presteren en met wie we dit doen.

  Met voor ieder veel ruimte om zich te kunnen ontwikkelen en kansen te benutten.

  Jij hebt hét

 • Een professional op HBO+ werk- en denkniveau;
 • Enkele jaren werkervaring in een soortgelijke functie is een vereiste;
 • Je hebt bij voorkeur een Technische opleiding gevolgd;
 • Je hebt affiniteit met en kennis van het WiFi werkveld;
 • Je bent goed in staat om je de benodigde kennis en vaardigheden zelfstandig eigen te maken
 • Jij doet het

  Solliciteren
  Bij de favorieten invoegen
  Verwijder van favorieten
  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "voortzetten" te klikken, gaat u ermee akkoord dat neuvoo uw persoonlijke gegevens verzamelt en verwerkt die u in dit formulier hebt verstrekt, om een ​​neuvoo-account te maken en u te abonneren op onze e-mailwaarschuwingen, in overeenstemming met ons Privacybeleid . U kunt uw toestemming te allen tijde intrekken door te volgen deze stappen .
  voortzetten
  Aanvraagformulier