Calculator Transformatie & Verbouw
Goodijk Personeel
Overijssel, NL
5 dagen geleden

Binnen het calculatieteam ben jij bij deze opdrachtgever bezig met mooie en uitdagende transformatie, renovatie en / of verbouw projecten.

Uiteraard ben je al vanaf het begin van het traject tot het eind betrokken bij de plannen, denk je mee over de realisatie en kun je hier een juiste begroting voor maken.

Daarbij krijg je dan ook veel input van overige collega’s van o.a. projectleiding en inkoop.

Werkzaamheden die o.a. onderdeel zijn van je functie :

 • Prijsberekeningen uitvoeren aan de hand van tekeningen, planningen en informatie over de benodigde hoeveelheden materiaal en manuren
 • Uitwerken van alternatieve keuzes in het voortraject
 • Signaleren van knelpunten en het aandragen van oplossingen en verbeteringen
 • Kostenbewaking,
 • Verrekening meer- en minderwerk
 • Functie eisen

 • Afgeronde HBO-opleiding, bij voorkeur richting Bouwkunde
 • Project ervaring met verbouw, renovatie en / of transformatie
 • Kennis en ervaring met relevante software, zoals Revit en IBIS-TRAD
 • Toe aan een nieuwe, volgende uitdaging binnen je carrière
 • Competenties : zelfstandig en ook teamspeler, analytisch, plannen en organiseren, pro-actief, flexibel

  Bedrijfsprofiel

  Onze opdrachtgever is een landelijk en internationaal opererende aannemer, bekend om de unieke projecten en sterk in maatwerk en het meedenken in oplossingen en mogelijkheden.

  Wat bieden zij jou?

  Geboden wordt een mooie afwisselende baan, standaard is een woord dat in deze organisatie niet gebruikt wordt, binnen een enthousiast team van collega’s.

  Binnen je functie heb je de vrijheid om je eigen keuzes te maken. Uiteraard is er alle ruimte voor opleiding- en ontwikkelingsmogelijkheden en uitstekende primaire en secundaire voorwaarden.

  Arbeidsvoorwaarden

  Het salaris is marktconform en ook tijdens de periode van detachering gelden dezelfde primaire en goede secundaire arbeidsvoorwaarden van de CAO, waar de opdrachtgever bij is aangesloten.

  Herken je je in deze vacature van Goodijk Personeel dan zien wij je sollicitatie graag tegemoet. Ken je iemand in je netwerk die beschikbaar is of komt en waarvoor deze vacature interessant is dan komen wij ook graag in contact met hem of haar.

  Solliciteren
  Bij de favorieten invoegen
  Verwijder van favorieten
  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "voortzetten" te klikken, gaat u ermee akkoord dat neuvoo uw persoonlijke gegevens verzamelt en verwerkt die u in dit formulier hebt verstrekt, om een ​​neuvoo-account te maken en u te abonneren op onze e-mailwaarschuwingen, in overeenstemming met ons Privacybeleid . U kunt uw toestemming te allen tijde intrekken door te volgen deze stappen .
  voortzetten
  Aanvraagformulier