Feeder Machinist
Boskalis
Nieuw
4 dagen geleden

Wie jij bent

Wil je als Feeder Machinist deel uitmaken van de asfaltploeg van Boskalis Nederland en voldoe je aan onderstaande functie-

eisen? Dan zien we je sollicitatie graag tegemoet.

 • Je hebt een vakgerichte opleiding gevolgd, zoals SOMA college of een vergelijkbare opleiding.
 • Je bent in het bezit van je VCA-diploma en het rijbewijs B .
 • Je hebt in totaal minimaal vijf jaar ervaring in functies als Machinist Asfaltafwerkmachine , Machinist Shuttle Buggy , of Feeder Machinist .
 • Je bent bereid om door heel Nederland te reizen, onregelmatig (nacht en weekend) te werken en in de kost te gaan.
 • Over het bedrijf

  In de rol van Feeder Machinist kom je te werken bij Boskalis Nederland. Boskalis Nederland is als onderdeel van Koninklijke Boskalis Westminster N.

  V. de business unit die actief is op de Nederlandse markt. We treden op als opdrachtnemer van omvangrijke en complexe projecten en / of als partner in Design & Construct opdrachten.

  We participeren in publiek-private projecten en zijn medeontwikkelaar van nieuwe ruimte en natuur. Als partner van de klant realiseren wij complexe infrastructurele werken binnen de keten van ontwerp, projectmanagement en uitvoering.

  We streven ernaar onze oplossingen zo duurzaam mogelijk te ontwerpen en te realiseren. Onze voornaamste opdrachtgevers zijn Rijkswaterstaat, provincies, waterschappen, gemeenten en private opdrachtgevers.

  Boskalis Nederland heeft kantoren in Rotterdam, Capelle aan den IJssel en Nieuw-Vennep. Bij onze organisatie zijn circa 1.

  000 medewerkers werkzaam en wordt een gezamenlijke omzet gerealiseerd van zo’n € 500 mio.

  Wij bieden

  Werken bij Boskalis Nederland als Feeder Machinist betekent werken in een organisatie met korte lijnen waar de communicatie soepel verloopt.

  Onze organisatie wordt gekenmerkt door de kernwaarden ondernemerschap, passie & trots, lerend vermogen, ondersteunend samenwerken en professionaliteit.

  De werksfeer kan getypeerd worden als prettig informeel. Oog voor kwaliteit en dienstverlening hebben we binnen onze organisatie hoog in het vaandel staan.

  Binnen Boskalis hechten we veel belang aan jouw gezondheid en welzijn. Gedurende het hele jaar kun jij bij Boskalis deelnemen aan sportieve evenementen en gebruik maken van preventieve hulpbronnen.

  Zo kunnen we het allerbeste uit ons zelf halen en blijven we Samen Fit!

  Extra informatie

  De functie van Feeder Machinist is fulltime (40 uur) .

  Solliciteren
  Bij de favorieten invoegen
  Verwijder van favorieten
  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "voortzetten" te klikken, gaat u ermee akkoord dat neuvoo uw persoonlijke gegevens verzamelt en verwerkt die u in dit formulier hebt verstrekt, om een ​​neuvoo-account te maken en u te abonneren op onze e-mailwaarschuwingen, in overeenstemming met ons Privacybeleid . U kunt uw toestemming te allen tijde intrekken door te volgen deze stappen .
  voortzetten
  Aanvraagformulier