Lead Kostendeskundige Verkeerstechniek
BAM Infra Verkeerstechniek
Culemborg, Nederland
4 dagen geleden

Heb je een HBO-opleiding, ruime ervaring als kostendeskundige en een ambitie om je te ontwikkelen als leidinggevende in de verkeerstechniek?

Als Lead Kostendeskundige leer je de fundamenten van onze projecten door mee te werken aan aanbestedingen en het opstellen van offertes.

Deze functie is bij uitstek een springplank voor een carrière binnen bijvoorbeeld projectmanagement of business development.

Wat ga je doen?

Als Lead kostendeskudige ben je in staat om een kleine groep aan te sturen. Je werkt als zelfstandig expert, maar altijd met collega’s van engineering en projectbeheersing aan de calculatie van nieuwe infraprojecten in de regio.

Met je collega’s om tot de meest complete en prijstechnisch aantrekkelijke aanbieding te komen waar je trots op mag zijn.

De rol is voor ons onderdeel BAM Infra Verkeerstechniek in Culemborg. Hier verzorgen wij specialistische, duurzame en veilige oplossingen voor infrastructurele vraagstukkenJe bent onderdeel van de afdeling Verwerving en neemt een sturende en controlerende rol aan binnen de groep kostendeskundige.

Je werkt veel samen met elkaar en je wordt gezien als sparringpartner voor de business. Collega’s weten je met grote regelmaat te vinden om te overleggen of jij zoekt contact met een werkvoorbereider of een tendermanager.

Je krijgt energie van het doen verbetervoorstellen, het zoeken naar alternatieve beoordelingen en het veel in contact zijn met collega’s, leveranciers en klanten.

Je ondersteunt collega’s waar nodig in het verdiepen en aanscherpen van kostenopstellingen.

Wie zoeken wij?

 • Je hebt een afgeronde HBO opleiding of vergelijkbaar;
 • Je hebt enige jaren ervaring als calculator of kostendeskundige;
 • Je hebt technische interesse en gezonde ambitie om jezelf te blijven ontwikkelen;
 • Je hebt goede communicatieve vaardigheden (mondeling en schriftelijk) en bent organisatorisch sterk;
 • Jij houdt van een uitdaging, van vernieuwing en hebt graag contact met klanten (intern- en extern);
 • Je hebt kennis van Excel;
 • Tot slot heb je groot verantwoordelijkheidsgevoel en wil je onderdeel zijn van een groter geheel.
 • Wat bieden wij?

  Een werkplek die uitermate geschikt is als springplank naar een mooie carrière binnen BAM. Als jij ambitie hebt en drive, dan hebben wij een platform en de ruimte om je te ontwikkelen.

  Professionele en gemotiveerde medewerkers zijn de pijlers voor het realiseren van onze strategische doelstellingen. Om medewerkers te helpen zich in de juiste richting te ontwikkelen en te bekwamen is BAM Business School het centrum voor kennisoverdracht, kennisuitwisseling en kenniscreatie.

  BAM biedt haar medewerkers arbeidsvoorwaarden conform de cao Metaal & Techniek, waarmee je recht hebt op 25 vakantiedagen + 13 ADV dagen en een lease auto.

  Over ons

  BAM Infra Verkeerstechniek ontwikkelt, ontwerpt, installeert, beheert en onderhoudt complexe verkeerskundige oplossingen op het hoofd-

  en onderliggend wegennet en integrale oplossingen in de besturingstechniek voor bruggen, sluizen en tunnel technische installaties.

  Daarnaast is BAM Infra Verkeerstechniek gespecialiseerd in het creëren van veilige verkeersomstandigheden en een optimale doorstroming bij wegwerkzaamheden en evenementen.

  Onze brede expertise spitst zich toe op het bedenken, ontwerpen en installeren van oplossingen voor een veilige en vlotte doorgang van het verkeer.

  Tevens kan BAM Infra Verkeerstechniek de totale verantwoordelijkheid voor het ontwerp en de realisatie van geleiderailconstructies op zich nemen.

  BAM Infra Verkeerstechniek richt zich op de markten voor verkeers- en besturingstechniek en verkeersmanagement.

  Solliciteren
  Bij de favorieten invoegen
  Verwijder van favorieten
  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "voortzetten" te klikken, gaat u ermee akkoord dat neuvoo uw persoonlijke gegevens verzamelt en verwerkt die u in dit formulier hebt verstrekt, om een ​​neuvoo-account te maken en u te abonneren op onze e-mailwaarschuwingen, in overeenstemming met ons Privacybeleid . U kunt uw toestemming te allen tijde intrekken door te volgen deze stappen .
  voortzetten
  Aanvraagformulier