Onderhoudsmonteur machines / installaties
Connect
Enschede, NL
1 dag geleden
source : Joof.nl

Na een gedegeninwerkperiode ben jij als Storingsmonteur / Onderhoudsmonteurverantwoordelijk voor het preventief onderhoud en het verhelpen vanstoringen aan productie machines en installaties.

Samen met jouwteam beman je de technische dienst en zorg jij voor het optimaal enveilig functioneren van de onderneming en haarproductie.

Als monteur breng jij samenmet jouw collega's structuur aan in het onderhoudsbeheer en speelje een belangrijke rol bij verbeterprojecten dan wel nieuwbouwprojecten.

Ook ondersteun je bij de voorbereiding en de eventueleuitvoering van reparatiewerkzaamheden.

In deze functie werk jij in een roulerend ploegensysteem meteens per vier weken eenconsignatiedienst.

Ishet jouw passie om productiemachines storingsvrij hun werk te latendoen? Heb jij oog voor details en kwaliteit? Ben jij toe aan devolgende stap in je carrière en lijkt jou de wereld van toetjes endesserts interessant? Lees dan snel verder!

Er wordteen prettige werksfeer geboden bij een groeiend bedrijf met eigenproduct innovaties. Het salaris wordt afgestemd op ervaring, kennisen kunde.

De secundairearbeidsvoorwaarden zijn goed te noemen. Zo wordt er de mogelijkheidgebonden om cursussen en opleidingen te volgen om nog beter teworden in jouw vak.

Ook krijg je wekelijks een aantal geproduceerdezoete lekkernijen mee naarhuis.

Profiel

 • AfgerondeMBO opleiding richting Mechatronica, Werktuigbouwkunde ofElektrotechinek
 • Een paar jaar werkervaring ineen soortgelijke functie bij eenproductiebedrijf
 • Kennis van PLC's, bij voorkeurSiemens
 • Probleemoplossend, creatief,teamspeler
 • Solliciteren
  Bij de favorieten invoegen
  Verwijder van favorieten
  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "voortzetten" te klikken, gaat u ermee akkoord dat neuvoo uw persoonlijke gegevens verzamelt en verwerkt die u in dit formulier hebt verstrekt, om een ​​neuvoo-account te maken en u te abonneren op onze e-mailwaarschuwingen, in overeenstemming met ons Privacybeleid . U kunt uw toestemming te allen tijde intrekken door te volgen deze stappen .
  voortzetten
  Aanvraagformulier