Business consultant
Capgemini Nederland B.V.
Rotterdam, NL
6 dagen geleden
source : Joof.nl

Jouw uitdaging : Bij Capgemini word jeverantwoordelijk voor de succesvolle uitrol van end-to-endprojecten op het gebied van Digital Customer Experience bijtoonaangevende organisaties.

Denk daarbij aan het realiseren vansales- en marketing customer journeys die leiden tot een betereklantbeleving en van een efficiëntere sales-

enmarketingorganisatie. Als CRM-expert ben je een stevigesparringpartner voor onze klanten en werk je op het snijvlak vanCRM, Campaign Management, Social Media Management en CommerceManagement.

Daarnaast werk je actief mee aan de ontwikkeling vanons Digital Customer Experience portfolio en ben je commercieelbetrokken bij nieuwe en bestaande opdrachten.

Kortom : een uiterstveelzijdige en aantrekkelijke job met veel ruimte voor eigeninitiatief en creativiteit! Waar word je onderdeel van?

Ons DigitalCustomer Experience (DCX) Team bestaat inmiddels uit meer dan 175IT specialisten, waaronder de volgende specialmes vallen : Microsoft(Office365, Dynamics CRM, Azure), Salesforce, SAP C / 4HANA &Front-

end Development. De ambities van DCX zijn groots, gezien demarkt hier ook om vraagt. Het DCX Team van Capgemini helptorganisaties bij hun transformatie naar een digitale onderneming.

Een belangrijke transformatie, want dankzij de inzet van nieuwe,digitale kanalen kunnen ze grote groepen klanten 24 / 7 op maatbedienen wat hun winstgevendheid en efficiency vergroot.

Webegeleiden deze organisaties in het hele veranderproces, vanbusiness case tot digitale strategie met praktische roadmap en hetbedenken, ontwerpen en realiseren van digitale oplossingen.

Watmotiveert jou? Ben jij op zoek naar een werkgever waarbij dewerknemers centraal staan? Een werkgever die jou continu stimuleertin jouw ambities?

Bij Capgemini krijg je de mogelijkheid om steedsnieuwe kennis op te doen en jezelf te blijven ontwikkelen. Zo hebje via onze Capgemini Academy en ons All-

you-can-train’ programmatoegang tot honderden trainingen en opleidingen. Wat zijn jeambities? Laat het ons weten. Wij helpen je die graag te bereiken!Wat bieden wij jou?

Een prachtige rol bij een topspeler ininternationale projecten met state-of-the-art technologieën voortoonaangevende wereldmerken uit de Fortune 500.

Een vast contractmet uitstekende arbeidsvoorwaarden waaronder een premievrijpensioen, bonusregeling, 26 vakantiedagen en de optie om dagen bijte kopen.

Een zeer flexibele mobiliteitsvergoeding die naar eigenkeuze is te besteden : uitkeren, leaseauto en / of een NS businesscard.

Een uitgebreid en kosteloos opleidingsaanbod, onder meer viaonze eigen Academy en trainingsfaciliteiten op ons Chateau LesFontaines in Frankrijk.

Een professioneel en collegiaal teamwaaraan je je kennis en vaardigheden kunt slijpen. Wat verwachtenwij van jou? Minimaal een afgeronde HBO opleiding Relevantecertificeringen op het gebied van CRM en Microsoft DynamicsMinimaal twee jaar werkervaring als Dynamics consultant bij hetimplementeren van CRM projecten in uiteenlopende markten encomplexe omgevingen Onder zijn van een Agile team Communicatiefsterk op zowel Business als IT vlak Ambitieuze instellingVerantwoordelijkheidsgevoel, staan voor jezelf, je klanten en deprojecten #Capgemini Ben jij onze nieuwe Microsoft Dynamics 365 CRMConsultant?

Neem dan direct contact op met Thijs Hooghiemstra(Business Partner Recruitment DCX) : 06-23653011

Step 2
Solliciteren
Bij de favorieten invoegen
Verwijder van favorieten
Solliciteren
Mijn E-mail
Door op "Doorgaan" te klikken, geef ik neuvoo toestemming om mijn gegevens te verwerken en mij e-mailwaarschuwingen te sturen, zoals beschreven in neuvoo's Privacybeleid . Ik kan mijn toestemming intrekken of me op elk moment afmelden.
voortzetten
Aanvraagformulier