MONTEUR 3-PLOEGENDIENST
Fruity Line
Ochten, Gelderland, NL
5 dagen geleden

PROFIEL

Jij bent een persoon die is staat is om de dagelijkse routine te combineren met ad-hoc werkzaamheden. Je bent dienstverlenend en kent een eigenheid in werkwijze waarbij je uitstekend weet te plannen, organiseren en prioriteren.

Je werkt nauwkeurig en snel, maar kwaliteit staat voorop. Je bent collegiaal en hulpvaardig maar blijft altijd kritisch.

Als persoon ben je positief ingesteld en denk je in oplossingen. Verder vragen wij :

 • Je bent beschikbaar in 3-ploegendienst, waarbij je werkt van : Ochtend : ma t / m vr 07 : 00-16 : 00 Nacht : maandag 24 : 00-07 : 00 di t / m do 22 : 00-07 : 00 Middag : ma t / m vr 15 : 00-24 : 00
 • Een enkele keer werk je op zaterdag.

 • Je beschikt over MBO werk- en denkniveau en hebt bij voorkeur relevante werkervaring in de procestechnologie (food- / non-food).
 • Je hebt de drive om (verder) te leren in de techniek
 • Ervaring met PLC techniek (Siemens s7) is een pre
 • Je hebt een goede beheersing van de Engelse taal in woord en geschrift
 • Als monteur bij Fruity Line ben jij de specialist binnen de technische dienst op alle technische gebieden. Je bent verantwoordelijk voor het analyseren en verhelpen van storingen aan productie installaties en het uitvoeren van reparaties en onderhoud.

  Je ondersteunt bij het demonteren, afstellen en monteren van apparatuur, het inbedrijfstellen van machines en het controleren van machines op een goede werking.

  Daarbij ondersteun je bij het in-, om-, en bijstellen van sorteerlijnen.

  Fruity Line groeit en ontwikkelt. Dit vraagt om mensen die op technisch vlak de groei kunnen faciliteren. Iedere dag wordt er gewerkt aan vergroting en verbetering van de productiefaciliteiten, wat dagelijks nieuwe uitdagingen brengt op zowel technisch als organisatorisch vlak.

  Vanuit jouw rol draag je actief bij aan deze groei en ontwikkeling. Zo modificeer je bijvoorbeeld machines om zo productie-verhogend te kunnen werken.

  Werken binnen de Technische Dienst van Fruity Line betekent werken in een collegiaal team, waarin ieder zijn of haar toegevoegde waarde gezien en gewaardeerd wordt.

  Met een verscheidenheid aan techniek kun jij jouw kennis en expertise goed kwijt : persen, pureren, crushen, mengen, afvullen, reiniging, high pressure processing, etiketteren, verpakken.

 • Voor elke stap in het proces hebben we diverse, veelal op onze producten toegespitste machines die vragen om enthousiaste, praktische, en hands-on TD’ers.
 • Van hydraulisch tot elektronisch, van koude techniek tot mechanisch.. We bieden het in alle smaken.

  De afdeling Technische Dienst bestaat momenteel uit 2 Werkvoorbereiders, een Magazijnbeheerder, een Process Engineer en 9 Monteurs.

  In deze functie rapporteer je aan de Manager Technische Dienst.

  deze vacature melden
  checkmark

  Thank you for reporting this job!

  Your feedback will help us improve the quality of our services.

  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
  Doorgaan
  Aanvraagformulier