Robotics Engineer
Alten
Eindhoven
2 dagen geleden

De functie

Onze afdeling Mechatronics & Robotics is op zoek naar nieuwe collega's. Ben je bekend met of liever nog, heb je ervaring met het besturen van Robots en Vision toepassingen en wil je onderdeel zijn van een Robotica team dat nieuwe toepassingen bedenkt voor slimme productie technieken?

Neem dan contact met ons op!

Jouw profiel

Je hebt een afgeronde hbo of wo-opleiding met praktische ervaring op het gebied van control algoritmes, robotica of sensor toepassingen.

Voor en met onze opdrachtgevers ontwikkelen wij complexe next-gen robotica toepassingen. Wij zijn op zoek naar engineers die deze intelligente systemen mee willen ontwikkelen en kennis hebben van de volgende zaken :

 • Programmeren van Robotica bij voorkeur in ROS
 • Programmeertalen zoals : C++, Python
 • Flexibele) Robotica

 • Vision systemen, praktisch toegepast
 • Automatisering
 • Persoonlijkheid

  Je beschikt over goede communicatieve en sociale vaardigheden en vindt het interessant om technische uitdagingen aan te gaan.

  Binnen uiteenlopende projecten maakt jouw vakmanschap het verschil. Je vindt het leuk te blijven leren en ook om je collega’s te helpen.

  Jij kijkt verder dan je eigen werk en staat altijd klaar voor je team.

  ALTEN biedt

  Wat je mag verwachten :

 • Werken in een team met ervaren robotica engineers
 • Een toonaangevende werkgever op het gebied van ROS-toepassingen binnen de industrie
 • Werken aan / met de nieuwste technieken op het gebied van flexibele robotica
 • Opleidings- en cursusmogelijkheden in o.a. ROS, C++ en object georiënteerd programmeren
 • ALTEN biedt een technisch uitdagende omgeving waar via de diversiteit aan projecten jouw groei centraal staat. Daarnaast geloven wij dat je als engineer nooit bent uitgeleerd en daarom krijg je bij ons de mogelijkheid om je zowel persoonlijk als vakinhoudelijk verder te ontwikkelen.

  Binnen onze ALTEN Academy bieden we trainingen aan die aansluiten op jouw ambities. Onze consultants organiseren ook regelmatig kennisavonden over nieuwe technologieën, waaraan jij kunt deelnemen.

  Of misschien vind jij het zelf leuk om met je collega’s een kennisavond te organiseren?

  Wanneer na de gesprekken blijkt dat jij en ALTEN goed bij elkaar passen, bieden we je direct een vast contract aan. Omdat we van onze consultants verwachten dat ze mobiel zijn, bieden we je de keuze tussen een leaseauto of een mobiliteitsvergoeding.

  Daarnaast bieden we een goed salaris en een standaard netto onkostenvergoeding. We vinden het belangrijk dat je ook tot rust komt, daarom krijg je van ons 27 vakantiedagen.

  Niet genoeg? Dan kun je er nog 10 bijkopen. Over je pensioen hoef je je geen zorgen te maken, dat regelen wij voor je met een premievrije pensioenregeling.

  Om jouw ambities vorm te geven koppelen we zowel een Business Manager als een Technisch Manager aan je. Samen bepaal je welke trainingen je nodig hebt en welke projecten je helpen jouw ambities te verwezenlijken.

  deze vacature melden
  checkmark

  Thank you for reporting this job!

  Your feedback will help us improve the quality of our services.

  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
  Doorgaan
  Aanvraagformulier