Werkvoorbereider - Infratechniek
Connetix Nederland
Delft, Zuid Holland, NL
2 dagen geleden
source : Monsterboard

Zit het regelen van bedrijfsprocessen in jouw tweede natuur en sta je open voor een functie als Werkvoorbereider? Regelmodus aan en gaan! Organisatie Deze opdrachtgever is één van de voorlopers op gebied van energietransitie.

Een grote uitdaging met vele obstakels, maar ze zijn strijdvaardig om dit proces vol aan te gaan. Dit willen zij voornamelijk bewerkstelligen door innovatief te zijn, voorop in de strijd te gaan en uitmuntend te zijn in haar dienstverlening.

Dit begint bij jezelf en daarin werken ze ook naar een schonere organisatie. Denk hierbij aan milieu, mobiliteit duurzaamheid en het gebruik van energie en grondstoffen.

Mede door deze veranderingen zijn ze op zoek naar een Werkvoorbereider. Afdeling en werksfeer Je komt in een grote organisatie werken met alleen al 45 Werkvoorbereiders.

Aan technisch inzicht en expertise geen gebrek en de afdeling is er zo opgericht dat er ook ruimte is voor creativiteit en eigen inbreng.

En hierin samengewerkt kan worden met elkaar, zodat je elkaar ook kan versterken en aanvullen. Dit komt de werksfeer erg ten goede en geeft het gevoel dat je het te samen bereikt.

Functiebeschrijving Als Werkvoorbereider ben je echt de spin in het web, waarin een diversiteit aan eigenschappen gevraagd wordt.

 • En je staat daarin ook met verschillende groepen in contact om jouw expertise en inzichten te duiden. Om een beeld te geven over de job bij de des betreffende opdrachtgever, worden hieronder je voornaamste taken weergegeven : je schetst het werk uit;
 • voert onderzoeken uit; doet vergunningsaanvragen; verantwoordelijk voor de materialen; calculeert de kostprijs; maakt projectrapportages.

  De werkzaamheden die je verricht zijn behoorlijk divers en geeft ook weer hoe uitdagend de job zal zijn, waarin je vraagbaak bent en daadwerkelijk invloed hebt op bedrijfsprocessen.

 • Daarin lever je ook nog eens een bijdrage aan een betere wereld, voor onze volgende generaties. Functie-eisen Functie eisen afgeronde mbo-opleiding niveau 4 Elektrotechniek of technisch gerelateerd;
 • je hebt mininaal 3 jaar ervaring in een soortgelijke functie; je hebt praktische ervaring met SAP; je hebt affiniteit met processen en procedures;
 • draagt graag bij aan een betere wereld. Profiel je hebt de technische expertise in huis en je hebt een aantal jaren praktijkervaring.

  Je weet hierin goed aan te pakken en wilt je zelf hier in blijven ontwikkelen. Je kennis is essentieel in deze job, omdat de mensen in het veld hier op rekenen ook in de materialen die ze krijgen om het werk uit te kunnen voeren.

  Dit weet jij goed te managen en weet dit ook gestructureerd te verwerken ten aanzien van het financiële plaatje en de administratieve verrichtingen.

  Mocht je niet volledig passen in het profiel, maar denk je wel in aanmerking te kunnen komen? Solliciteren kan dan altijd en kunnen we de mogelijkheden met elkaar bespreken.

  Arbeidsvoorwaarden Je komt dus voor een grote organisatie te werken, die een bijdrage levert aan een betere wereld. Hierin heb je te maken met een uitdagende transitie, waarin er genoeg mogelijkheden geboden worden en waar er ruimte is voor persoonlijke ontwikkeling.

 • Dat is niet het enige, hieronder worden de andere voorwaarden weergegeven marktconform salaris; uitdagende functie; minimaal 25 vakantiedagen;
 • 8% vakantiegeld; reiskostenvergoeding; persoonlijk opleidingsbudget; Ben je enthousiast geworden door de vacature en zie jij jezelf als de aangewezen Werkvoorbereider, binnen deze organisatie?

  Wacht dan niet te lang en solliciteer! Wil je toch meer weten over de vacature? Ook dan kom ik graag met je in contact! Ik ben telefonisch te bereiken en-of via de mail.

  Mijn contactgegevens zijn : Mathijs Schoon 42

  deze vacature melden
  checkmark

  Thank you for reporting this job!

  Your feedback will help us improve the quality of our services.

  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
  Doorgaan
  Aanvraagformulier