Onderhoudsmonteur brandblussers
Start People
Doetinchem, NL
5 dagen geleden
source : Uitzendbureau.nl

Wil jij graag met techniek bezig zijn en vind je het prettig om voor je werk veel onderweg te zijn en steeds op een andere locatie werkzaam te zijn dan hebben wij een leuke baan voor jou in petto.

Het betreft een baan als onderhoudsmonteur draagbare blusmiddelen en noodverlichting.

Je houd je bezig met zelfstandig onderhoud plegen aan brandblusapparaten, brandslanghaspels, verbandkoffers, rookmelders en noodverlichtingsinstallaties.

Je installeert, monteert en repareert zelfstandig aan de verschillende apparatuur en / of producten. In de meeste gevallen ben je alleen onderweg en op locatie te werk.

De opdrachten zijn voornamelijk in de regio Ulft en Doetinchem (achterhoek).

Het is belangrijk dat je naast met je handen werken en met techniek bezig bent het ook leuk vindt om met klanten een praatje aan te gaan.

Ook daar krijg jij energie van in je werk.

De planning wordt digitaal aangeleverd dus dat betekent dat jij vanuit huis direct door kan naar de klant. Je start bij de klant rond half 8 / 8uur en de werkdag eindigt rond kwart over 4 / half 5.

Arbeidsvoorwaarden

Wij bieden jou een contract vanuit Start People. Je krijgt een werkbus vanuit de organisatie.

Je krijgt een vast contactpersoon vanuit Start People Doetinchem.

Wil je meer informatie over de functie dan mag je met ons contact opnemen 0314 320300 en je bent altijd welkom om bij ons een kop koffie / thee te komen drinken op de vestiging en samen de vacature te bespreken.

Vaardigheden

Heb jij al enige ervaring met bovenstaande werkzaamheden dan is dat super, kun je nog niet alles maar ben je wel leergierig en weet je van jezelf dat je bovenstaande werkzaamheden onder de knie gaat krijgen lees dan snel verder.

De voorkeur gaat uit naar kandidaten die al ervaringen hebben met elektrotechnische- en loodgieters werkzaamheden of natuurlijk brandbeveiliging.

Ook is het belangrijk dat je flexibel bent, een rijbewijs B hebt en een klantvriendelijke instelling.

Wij zijn ontzettend aan het groeien dus mocht je ook per direct beschikbaar en fulltime willen werken (40 uur) zijn solliciteer dan direct!

Over de werkgever

 • Het betreft een Brandbeveiligingsbedrijf in de omgeving van Doetinchem. Je komt te werken in een kleine organisatie (ongeveer 4 collega'
 • s). Er zijn voldoende mogelijkheden om opleidingen en cursussen te doen en jezelf te ontwikkelen. Ook is er een kans om een vaste aanstelling te krijgen.

  deze vacature melden
  checkmark

  Thank you for reporting this job!

  Your feedback will help us improve the quality of our services.

  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
  Doorgaan
  Aanvraagformulier