Hulpmonteur
Covebo
Nijkerk, NL
3 uur geleden
source : Techniekvacaturebank

Als hulpmonteur binnen dit koeltechnische bedrijf ben jij de handige Harry die geen uitdaging uit de weg gaat en voor alles een oplossing heeft.

Ook al is deze oplossing tijdelijk, het gaat erom dat jij de klant tevreden stelt! Met jouw technisch inzicht en je twee rechter handen verhelp jij nagenoeg alle problemen die je voorgeschoteld worden! Je bent voornamelijk aan het werk in grote supermarkten.

Hier ga je problemen verhelpen aan koelingen, denk hierbij aan diepvriezen en koelkasten, maar ook aan een eventuele airco die in de winkel aanwezig is.

Heel divers dus! Je gaat zelfstandig onderweg met een bus vol gereedschap. Hier wordt niet op bespaart want zonder het juiste gereedschap kan jij immers je werk niet goed uitvoeren.

Door middel van een iPad weet jij naar welke klanten je moet en deze bevinden zich door heel het land! Je begint rond 8 uur in de ochtend op locatie en werkt dan tot het einde van de middag en gaat vervolgens weer naar huis.

Je mag je bus mee naar huis nemen zodat je in de ochtend niet eerst naar de zaak moet, dit scheelt je misschien weer een half uur van je welverdiende rust!

Functieeisen

 • Ervaring is bij deze functie niet vereist, wel worden de volgende dingen van jou verwacht;
 • Het is belangrijk dat jij in het bezit bent van een rijbewijs B, kennis hebt van diverse gereedschappen, handig bent en oplossingsgericht kan werken.

  Past dit alles binnen jouw profiel? Aarzel dan niet en reageer direct op deze leuke functie! Wellicht sta je dan volgende week al te werken in diverse supermarkten.

  Bedrijfsomschrijving

  Onze opdrachtgever is een jong en snel groeiend bedrijf dat zich specialiseert in het realiseren van klimaat installaties.

  Veel van deze installaties hebben betrekking op de nieuw- en verbouw van winkels.

  Arbeidsvoorwaarden

 • Een leuke, uitdagende baan met verschillende doorgroeimogelijkheden;
 • Salaris is afhankelijk van kennis en ervaring maar ligt tussen de € 2000,- en € 2500,-;
 • Bus van de zaak;
 • Gereedschap in de bus om te gebruiken voor jouw werkzaamheden;
 • Solliciteren
  Bij de favorieten invoegen
  Verwijder van favorieten
  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "voortzetten" te klikken, gaat u ermee akkoord dat neuvoo uw persoonlijke gegevens verzamelt en verwerkt die u in dit formulier hebt verstrekt, om een ​​neuvoo-account te maken en u te abonneren op onze e-mailwaarschuwingen, in overeenstemming met ons Privacybeleid . U kunt uw toestemming te allen tijde intrekken door te volgen deze stappen .
  voortzetten
  Aanvraagformulier