Agile Testautomatiseerder - Public Transport
CGI
randstad, Netherlands
6 dagen geleden

Position Description :

Onze klanten in de spoorse omgeving maken de transformatie naar een datagedreven organisatie. Het belang van uitstekende ICT voorzieningen wordt steeds groter om processen goed te laten verlopen en te innoveren.

Alles om klanten nog beter van dienst te kunnen zijn. Als partner draagt CGI al jaren bij aan het succes van onze klanten en zijn we op zoek naar nieuwe collega’s.

Ben jij een ervaren tester en wil je met veel passie voor je vak aan de slag bij onze klanten? En vind je een omgeving waar vrijheid, teamspirit en ondernemerschap onderdeel zijn van het DNA belangrijk?

Dan nodigen wij jou graag uit om verder te lezen!

Wat ga je doen?

Als echte vakspecialist lever jij jouw toegevoegde waarde in een hecht Agile team tijdens de sprints. Je bent verantwoordelijk voor alle voorkomende testactiviteiten ter controle van nieuwe of bestaande systemen.

Denk aan het ontwikkelen en (geautomatiseerd) testen van stories, het in kaart brengen van risico’s en het opstellen van testrapportages.

Aanvullend werk je aan tests die op een hoger niveau plaatsvinden zoals performance en ketentesten. Je werkt meestal op locatie van onze klant.

Indien nodig voer je ook andere taken in je team uit, stem je (test)eisen en voortgang af met stakeholders in eventueel een ATDD workshop.

Verder ondersteun je het team met goede feedback op de uitvoering en resultaten en ontvang je feedback om te groeien. Op die manier draag je bij aan betere oplossingen voor de klant en het zelfsturend vermogen van het team.

Wat breng je mee?

Je beschikt over goede communicatieve vaardigheden, bent een echte teamplayer die pragmatisch, resultaat- en klantgericht is.

Je bent analytisch aangelegd, geordend, geduldig en werkt nauwkeurig. Je bent goed op de hoogte van actuele ontwikkelingen op het gebied van (geautomatiseerd) testen en Agile software ontwikkeling en de voor testen relevante tools en technieken.

Je hebt laten zien dat je abstracte zaken goed kunt uitleggen en feedback kunt geven aan developers, analisten en product owners.

Als laatste ben je in staat developers te ondersteunen met het ontwikkelen van goed testbare codes door specificaties hiervoor aan te leveren.

Om succesvol te zijn beschik je over :

 • Een afgeronde HBO of WO-opleiding;
 • Aantoonbare werkervaring in een agile (scrum)team;
 • Minimaal 3 jaar ervaring met Agile Test Automation (Java of Cucumber);
 • Aantoonbaar 3 of meer klanten geadviseerd op het gebied van Test Automation;
 • Ervaring met het communiceren over en presenteren van technische onderwerpen voor (niet-technische) collega’s;
 • Ervaring met het adviseren over technische vraagstukken op verschillende niveaus in klantorganisaties;
 • TMAP en ISTQB of CAT certificering;
 • Bekendheid met ontwikkeltools en technieken zoals Jenkins, Mockito, Cucumber, Junit, DBunit, soapUI, REST assured, Git, Gradle etc.;
 • Uitstekende beheersing van de Nederlandse taal in woord en schrift.
 • Bovendien herken je je in de volgende punten :

 • Bouwt snel effectieve relaties op binnen en buiten het team;
 • Pro-actieve en zorgvuldige werkhouding; Werkt methodisch en gestructureerd;
 • Kritische houding; Durft een besluit te nemen. Toont zich daadkrachtig;
 • Het helpt als je het volgende bezit (pré) :

 • Kennis van en ervaring met Typescript en web testen;
 • Kennis van en ervaring met CI / CD en DevOps;
 • Ervaring met de transportsector.
 • Waar kom je terecht?

  Je komt als Agile Testautomatiseerder te werken binnen de sector Transport & Logistics voor de unit Public Transport. Deze unit bedenkt en realiseert slimme IT oplossingen voor het Openbaar Vervoer in Nederland.

  We werken nauw samen met onze collega’s van andere afdelingen zodat we de mobiliteit van Nederland, zowel op het spoor, op de weg, in de lucht en op het water verbeteren.

  Samen maken we Nederland mooier.

  Naast ons werk bij de klant, delen we ook kennis en discussiëren we met collega’s binnen de Test Practice over nieuwe ontwikkelingen binnen jouw specialisatie.

  Dit met als doel, inzichten die leiden tot tastbare oplossingen die passen in de digitale transformatie-reis van onze klanten.

  Ons aanbod?

  Een vaste baan en de mogelijkheid om aandeelhouder te worden en zo mee te delen in onze successen. Zo wordt werken bij CGI dubbel beloond.

  Via de CGI Academy helpen we jou om de juiste trainingen te volgen, want jouw persoonlijke ontwikkeling vinden wij belangrijk.

  Je krijgt een plek in onze hechte community waar we samen met elkaar de verantwoordelijkheid van projecten dragen en klantverwachtingen overtreffen. Een rol in ons CGI verhaal!

  Are you ready to Be part of our story?

  Interesse?

  Solliciteer dan direct! Nog niet overtuigd? Dan geven we je nog !

  Meer informatie over de inhoud van de vacature? Neem dan contact op met Nick Lubout (Director Consulting Services) via (06) 8317 8664 of via

  Vragen over de sollicitatieprocedure? Neem contact op met Seren Taylan (Recruitment Business Partner) via (088) 564 0000 of via

  Benieuwd naar onze Transport en Logistiek expertise? Klik dan snel op

  Bezoek voor meer informatie over CGI :

  Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

  deze vacature melden
  checkmark

  Thank you for reporting this job!

  Your feedback will help us improve the quality of our services.

  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
  Doorgaan
  Aanvraagformulier