Docent Duits 2e graads ca. 0,8 fte
Isendoorn College
Warnsveld, Netherlands
4 dagen geleden
source : OnlyEngineerJobs

Het Isendoorn College zoekt voor het schooljaar 2021-2022 : Docent Duits 2e graads ca. 0,8 fteLessen in de onderbouw mavo / havo en havo / vwo.

Van docenten die op het Isendoorn willen werken verwachten wij de bereidheid om aan een breed spectrum van taken en / of activiteiten bij te dragen.

Een Isendoorn docent is niet alleen vakdocent, maar is in veel gevallen ook PBL-docent ), leerlingbegeleider en / of lid van een werkgroep.

Op het Isendoorn werken we met lessen van 80 minuten.Inlichtingen over de vacature kunt u opvragen bij de heer A.J. Haffmans, conrector, telefoonnummer 0575-760760.

Indien u geïnteresseerd bent, kunt u tot en met 10 mei 2021 een brief met motivatie en cv sturen naar het Isendoorn College : vacature isendoorn.

nl. Voor meer informatie over de school verwijzen wij u naar onze website : www.isendoorn.nl ) PBL : Het Project Based Learning (PBL) wordt vanaf klas 1 als vak aangeboden maar integreert vanaf klas 3 steeds meer in de vaklessen.

Leerlingen werken in projectvorm aan een oplossing voor een daadwerkelijk probleem. Dit kan een probleem op wereldschaal zijn, maar is vaker een lokaal probleem of een vraag van een organisatie of bedrijf uit de regio.

Het is aan de docent om het proces te begeleiden van het formuleren van een afgebakende vraag of opdracht tot het bieden van voldoende ruimte om op eigen initiatief met oplossingen te komen, het trekken van conclusies en het reflecteren op het leerproces.

Deze aanpak stimuleert de 21e-eeuwse vaardigheden. Voor meer info zie pbl isendoorn.nl.Acquisitie wordt niet op prijs gesteld.

deze vacature melden
checkmark

Thank you for reporting this job!

Your feedback will help us improve the quality of our services.

Solliciteren
Mijn E-mail
Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
Doorgaan
Aanvraagformulier