Vacature oproepkracht operator / patiëntenbegeleider (0-uren)
Zorgenwelzijnplein
Rijswijk
4 dagen geleden

Over deze vacature

Het hyperbaar geneeskundig centrum Rijswijk is een behandelkliniek die gespecialiseerd is in hyperbare zuurstoftherapie (HBOT).

Deze hoogtechnologische zorg vindt vooral toepassing in de behandeling van chronisch complexe wonden en complicaties die zijn ontstaan door bestraling.

HBOT is een nog relatief onbekende vorm van de reguliere geneeskunde waarbij patiënten 100% zuurstof ademen in een omgeving met een verhoogde atmosferische druk.

HGC Rijswijk heeft hiervoor de beschikking over de grootste en meest moderne drukkamer binnen Nederland.

Op dit moment zijn wij per direct op zoek naar een flexibel inzetbare collega voor de combifunctie operator / patiëntenbegeleider.

Functieomschrijving

Van de patiëntenbegeleider wordt verwacht patiënten bij te staan en te ondersteunen gedurende de behandeling in de drukkamer.

De operator dient in staat te zijn uiterst accuraat de HBOT kamer te bedienen en snel te kunnen handelen. Medische of (duik)-technische ervaring strekt tot aanbeveling.

Naast een duikmedische keuring krijgt u een gedegen interne scholing. Kernwoorden die ons aanspreken : Alert , betrokken , empathisch , flexibel , accuraat .

Wij vragen

U dient in ieder geval beschikbaar te zijn van maandag t / m vrijdag tussen 07.45 uur en 20.30 uur. Wij hanteren een driemaandelijks rooster, waardoor de planning voortijdig bekend is (met uitzondering van adhoc situaties bij ziekte en onverwachte afwezigheid collega’s).

Uitbreiding van het aantal uren en / of uw taken is te zijner tijd zeker mogelijk.

Wij bieden

Wat wij bieden is een afwisselende functie in een dynamische en inspirerende werkomgeving met enthousiaste en prettige collega’s.

Meer info

Heeft u interesse in bovenstaande functie, stuur dan uw sollicitatiebrief met CV en pasfoto naar :

Hyperbaar Geneeskundig Centrum

T.a.v. Rosalinde Arnoldus

TEL : 070 406 31 95

Email : info hgcrijswijk.nl

Acquisitie n.a.v. bovenstaande vacatures wordt niet op prijs gesteld

deze vacature melden
checkmark

Thank you for reporting this job!

Your feedback will help us improve the quality of our services.

Solliciteren
Mijn E-mail
Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
Doorgaan
Aanvraagformulier