Projectleider Elektrotechniek
continu
Amsterdam, NL
6 dagen geleden

Projectleider Elektrotechniek

Elektrotechnische installaties zijn tegenwoordig niet meer weg te denken en nemen een steeds belangrijkere rol binnen gebouwen.

Hierbij blijft de technologie continu in beweging en worden installaties steeds complexer. Dit maakt een rol als Projectleider E tot een uitdaging.

Als Projectleider E ligt jouw uitdaging in het optimaal realiseren van grote utilitaire projecten. Je streeft continu naar een hoge klanttevredenheid.

In samenwerking met je team ben je verantwoordelijk voor de planning, materieel- en materiaalvoorziening voor één of meerdere projecten.

Je optimaliseert het uitvoeringsproces en bent iedere keer weer op zoek naar verbeteringspotentieel. Binnen deze afwisselende functie ben je financieel verantwoordelijk voor jouw project en draag jij mede zorg voor de persoonlijke ontwikkeling van je teamleden.

Ook ben jij het gezicht van de organisatie en ga jij in gesprek met opdrachtgevers, bouwpartners, adviseurs en leveranciers.

Zie jij het als een uitdaging om constant met de nieuwste technologieën te werken en samen met jouw team zo effectief en efficiënt mogelijk tot de mooiste resultaten te komen?

Dan is deze rol op jouw lijf geschreven!

Voor de rol van Werkvoorbereider grote projecten zijn wij op zoek naar iemand die zichzelf herkent in de volgende punten :

 • Je hebt minimaal een MBO diploma richting Elektrotechniek of Energietechniek
 • Je hebt relevante werkervaring als Projectleider of Projectmanager binnen de utiliteit
 • Je bent sterk in het plannen en organiseren van werkzaamheden
 • Je schakelt gemakkelijk tussen strategische vragen en operationele uitvoer
 • Je bent klantgericht en de klantvraag en kwaliteit staan voor jou altijd voorop
 • Je hebt passie voor het vak en weet dit goed over te brengen op het team
 • Je bent sociaal vaardig en communicatief sterk
 • Een inspirerende en uitdagende werkomgeving, waarbinnen jij de kans krijgt om jezelf verder te verdiepen in het vakgebied
 • Een team waarbinnen collegas altijd voor elkaar klaarstaan en successen regelmatig gevierd worden
 • Veel vrijheid en mogelijkheid voor persoonlijke groei
 • Een marktconform salaris met goede randvoorwaarden en faciliteiten om de functie goed uit te kunnen voeren
 • Het bedrijf waar jij komt te werken is een totaalinstallateur die actief is binnen de woningbouw en utiliteit. Door te sturen op voortdurende kwaliteitsverbetering, innovatie en integriteit realiseert de organisatie toegevoegde waarde voor haar klanten.

  Binnen het bedrijf hangt een informele sfeer en is teamwork essentieel. Daarnaast wordt er veel geïnvesteerd in de ontwikkeling van werknemers en worden eigen initiatieven beloond met veel vrijheid.

  Zie jij jezelf werken in een bedrijf als dit? Reageer dan snel!

  Solliciteren
  Bij de favorieten invoegen
  Verwijder van favorieten
  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "voortzetten" te klikken, gaat u ermee akkoord dat neuvoo uw persoonlijke gegevens verzamelt en verwerkt die u in dit formulier hebt verstrekt, om een ​​neuvoo-account te maken en u te abonneren op onze e-mailwaarschuwingen, in overeenstemming met ons Privacybeleid . U kunt uw toestemming te allen tijde intrekken door te volgen deze stappen .
  voortzetten
  Aanvraagformulier