HR-adviseur
Rijksoverheid
Groningen, NL
1 dag geleden

Functie omschrijving

Het Agentschap Telecom in Groningen zit boordevol ambities. Om die waar te maken hebben we ambitieuze mensen nodig. Een enthousiaste HR-adviseur, bijvoorbeeld.

Een klantgerichte HR-professional die zorgt voor de juiste balans tussen de waan van de dag en de doelstellingen van morgen.

Ga jij de uitdaging aan?

Een uitdagende baan is het zeker, bij ons in Groningen. Je hebt er een goed gevoel voor bestuurlijke verhoudingen en een klantgerichte instelling bij nodig.

Je moet houden van een actiegericht, hoog werktempo en werk dat vraagt om een goede analyse en reflectie. Herken je je daarin?

Dan ben je de HR-adviseur die het verschil komt maken.

Je neemt het initiatief en zet volgens planning resultaten neer. Daarnaast zoek je de samenwerking met collega’s actief op om onze organisatie zo te ondersteunen dat we onze doelen als autoriteit in de Nederlandse infrastructuur bereiken.

Je zorgt er met je team voor dat ons agentschap onder alle omstandigheden op volle sterkte is. Met de juiste mensen op de juiste plek.

Als Agentschap Telecom hebben we de ambitie om door te groeien als autoriteit in de Nederlandse digitale infrastructuur.

Hierbij trekken we de stelselregie voor deze infrastructuur steeds verder naar ons toe. We realiseren ons dat het maatschappelijk belang van de continuïteit en veiligheid van IT- en communicatienetwerken steeds groter wordt.

Daarom willen we groeien en nog meer gedreven, kundige medewerkers aan ons binden. De komende periode mikken we op dertig tot zestig nieuwe collega’s.

En ons HR-team groeit mee.

Als HRM-adviseur ben je voor leidinggevenden van een of meer afdelingen hét aanspreekpunt voor alle HR-onderwerpen. Je coördineert wervingsprocessen en bespreekt vooraf alle mogelijkheden van in-, door- en uitstroom.

Voor een aantal HR-thema’s ben je het aanspreekpunt voor ons hele agentschap. Denk aan organisatieontwikkeling en verandering, het formele reorganisatieproces, thema’s als integriteit, inclusieve organisatie, de ontwikkeling en uitvoering van effectieve arbeidsmarktcommunicatie, of de coördinatie van de HR-gesprekscyclus.

We werken als HR-adviseurs nauw samen en er is ruimte om te leren, ervaring op te bouwen en je talent te ontwikkelen.

Functie-eisen

 • Je hebt een opleiding afgerond op ten minste hbo-niveau (BA) in de richting HR / personeel en organisatie.
 • Je hebt minimaal vijf jaar werkervaring in een zelfstandige adviesfunctie op het gebied van HR.
 • Je hebt ervaring binnen een bestuurlijke organisatie en kunt met behaalde resultaten aantonen dat je effectief adviseert.
 • Je hebt bij voorkeur ervaring met organisatieontwikkeling, formele reorganisatieprocessen, planning en uitvoering van de HR-gesprekcyclus of een van de andere genoemde thema’s.
 • Of je hebt de ambitie om die ervaring bij ons op te doen.

 • Je bent klantgericht en past je communicatiestijl aan je gesprekpartner aan om effectief samen te werken.
 • Je schakelt gemakkelijk tussen een hoog tempo en diepgang. Zo voer je je adviserende en coördinerende taken zowel op tijd als kwalitatief goed uit.
 • Je voelt de sfeer van een organisatie goed aan, kent de waarde van een netwerk, en weet anderen met goede analyses en argumenten te overtuigen.
 • Arbeids voorwaarden

 • Salaris niveau schaal 11
 • Maand salaris Min €3.256 Max. €5.003 (bruto)
 • Dienst verband Arbeidsovereenkomst voor bepaalde tijd
 • Contract duur 1 jaar
 • Minimaal aantal uren per week 24
 • Maximaal aantal uren per week 32
 • Overige arbeids voorwaarden

  Naast het salaris ontvang je een individueel keuzebudget (IKB). Het IKB bestaat uit geld (16,37% van je brutojaarsalaris) en tijd.

  Met het IKB maak jij de keuzes die bij jou passen en kun je een deel van je arbeidsvoorwaarden zelf samenstellen. Je kunt er bijvoorbeeld voor kiezen om een deel van je maandinkomen te laten uitbetalen wanneer jij dat wenst.

  Ook kun je dit budget omzetten in verlof en andersom of besteden aan fiscaalvriendelijke doelen. De Rijksoverheid hecht sterk aan persoonlijke groei en loopbaanontwikkeling en biedt daarvoor tal van mogelijkheden.

  Tot de secundaire arbeidsvoorwaarden behoren onder meer verschillende studiefaciliteiten, bedrijfsfitness, volledige vergoeding van je ov-reiskosten woon-werkverkeer en gedeeltelijk betaald ouderschapsverlof.

  Bijzonderheden

  Na sluitingsdatum is de vacaturetekst online niet meer zichtbaar. We raden je daarom aan om de tekst te downloaden en op te slaan, nadat je hebt gesolliciteerd.

  deze vacature melden
  checkmark

  Thank you for reporting this job!

  Your feedback will help us improve the quality of our services.

  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
  Doorgaan
  Aanvraagformulier