Application Manager
Walraven Group
Mijdrecht
2 dagen geleden
 • Walraven is een internationaal familiebedrijf waar dagelijks ruim 1200 medewerkers vol trots en passie werken voor onze klanten;
 • duizenden installatiebedrijven verspreid over de hele wereld. Ons hoofdkantoor is gevestigd in Nederland, Mijdrecht en wij hebben productie- en verkoopvestigingen in 20 landen.

  Walraven is uniek vanwege haar sociale en ondernemende karakter. Mensen staan centraal en zijn ons belangrijkste kapitaal.

  Kansen in de markt worden gezien en benut, waarbij de risico’s zorgvuldig in kaart worden gebracht.

  Voor het Business Process & Information team binnen Walraven Europe zijn wij op zoek naar een :

  Application Manager (fulltime)

  business partner initiatief leveranciersmanagement

  De beschikbaarheid en het optimaal laten functioneren van onze CRM en ERP software zijn de belangrijkste doelstellingen in deze functie.

  Als business partner begrijp je de werkwijzen en behoeften van de gebruikers in onze productie- en verkoopbedrijven en stimuleer je leveranciers.

  Je zorgt voor een goed inzicht in de prestaties van de software en bent in staat om adequaat te handelen in geval van storingen.

  Samen met de leveranciers zorg je ervoor dat onderhoud en nieuwe releases de business zo min mogelijk beïnvloeden. Dat betekent een projectmatige aanpak waarin zorgvuldig getest wordt en alle betrokken tijdig en volledig worden geïnformeerd.

  Het takenpakket is breed en omvat onder andere leveranciersmanagement, creëren van inzicht door middel van rapportages en dashboards, analyse (storingen en functioneel), installatie, configuratie, beveiliging, afstemming en het leiden van of deelnemen aan projecten.

  Je vervult een spilfunctie tussen BP&I, key-users en leveranciers en rapporteert aan de Teamleader Application Management.

  Wat maakt het leuk?

 • Dat je verantwoordelijk wordt voor bedrijf kritische applicaties
 • Het team waarin je terecht komt en hun ambities
 • Dat medewerkers in verschillende landen blij worden van jouw werkzaamheden
 • De verschillende contacten die je op verschillende niveaus gaat onderhouden
 • De ruimte voor initiatief en de mogelijkheden om je te verdiepen in trends in jouw vakgebied
 • Werken bij een multinational met de kracht van een familiebedrijf
 • deze vacature melden
  checkmark

  Thank you for reporting this job!

  Your feedback will help us improve the quality of our services.

  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
  Doorgaan
  Aanvraagformulier