Technisch Werkvoorbereider
LMH Engineering
Borne
1 dag geleden

Wat ga je doen?

Jij bent de verbinder, met jouw ervaring als Service Engineer in de buitendienst wil je nu je stap maken naar een kantoorjob.

Als de telefoon gaat bij jouw collega's op de servicedesk komen ze al snel met een vraag bij jou. Welke Service Engineer past het beste bij deze aanvraag?

Jij gaat hier vervolgens mee aan de slag om ervoor te zorgen dat de meest passende collega weet dat hij of zij onderweg moet naar de klant.

Met een grote diversiteit aan producten en klanten blijft het elke dag weer een puzzel waarin jij de stukjes op de juiste plek legt.

Wat wordt jou geboden?

 • Een uitstekend salaris wat op kan lopen tot €52.000,- afhankelijk van opleiding en ervaring
 • Goede secundaire voorwaarden zoals een volledig betaalde WGA en een goedbetaald pensioen
 • Uitdagende binnendienstfunctie waarin jij je kennis en expertise kunt benutten
 • Warme en plezierige werkomgeving waarbij de werknemer centraal staat
 • Wat wordt er van jou verwacht?

 • Ten minste HBO werk- en denkniveau
 • Minimaal 4 jaar ervaring als Field Service engineer in de buitendienst
 • Waar ga je werken?

  Deze werkgever in het oosten van Nederland is een specialist op het leveren van grote installaties. Denk bijvoorbeeld aan verpakkingsmachines voor de voedingsmiddelenindustrie maar ook diefstalpreventie voor de transport sector.

  Al deze klanten hebben natuurlijk hun specifieke behoeften en hier moeten de juiste collega's naar toe. Om ervoor te zorgen dat de collega's vol enthousiasme aan de slag gaan worden er regelmatig leuke toernooien georganiseerd.

  Zo is er laatst een darttoernooi gerealiseerd en voor de komende tijd wordt een yogaworkshop opgezet. Hierbij komt er heel veel input vanuit de collega's! Klinkt dit als een bedrijf waar jij graag aan de slag wilt gaan?

  Wacht dan niet langer en solliciteer nu!

  Solliciteren
  Bij de favorieten invoegen
  Verwijder van favorieten
  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "voortzetten" te klikken, gaat u ermee akkoord dat neuvoo uw persoonlijke gegevens verzamelt en verwerkt die u in dit formulier hebt verstrekt, om een ​​neuvoo-account te maken en u te abonneren op onze e-mailwaarschuwingen, in overeenstemming met ons Privacybeleid . U kunt uw toestemming te allen tijde intrekken door te volgen deze stappen .
  voortzetten
  Aanvraagformulier