Zelfstandig werkend kok
Vermaat Groep B.V.
Hulst, NL
6 dagen geleden
source : Nederland Vacature

Taken en verantwoordelijkheden

Hey smaakmaker! Bouw jij mee aan de ideale keuken bij Morres in Hulst? Kom fulltime aan de slag als zelfstandig werkend kok, waar jouw inbreng belangrijk is! Je komt te werken met een leuk team en jouw groei is belangrijk.

Flexibele uren en tijden is waar wij jij warm voor loopt. Jij bent ons neusje van de zalm!

Profiel kandidaat

Je werkt bij Morres, één van de bekendste meubelwinkels en de grootste woon- en slaapspecialist voor Nederland en België.

Bezoekers kunnen hier in ons zelfbedieningsrestaurant terecht voor een broodje, smoothie, koffie of snack en om even rustig te zitten tussen het shoppen door.

De openingstijden zijn elke dag van 10 : 00 tot 18 : 00 uur.

Bij Morres werk je met een team van enthousiaste collega’s. Met elkaar verrassen wij gasten met heerlijke verse salades, broodjes, smoothies en andere verse gerechten.

Wij doen er alles aan om bezoekers de perfecte beleving mee te geven.

Wist je dat je bij Morres meer vindt dan alleen woonplezier? Zo zijn er ook unieke tentoonstellingen, lezingen, signeersessies, demonstraties, proeverijen, workshops en meer!

Werk je bij een vrijetijdslocatie, dan heb je veel flexibiliteit in werkzaamheden én werktijden; net wat voor jou uitkomt.

Samen met je collega’s werk je hard om het uitje van onze gasten compleet te maken met een fijne horecabeleving. En met zoveel horecalocaties zijn er zoveel mogelijkheden.

Je kunt makkelijk van locatie switchen als jij daar klaar voor bent.

Jouw collega over werken bij Vermaat

Jouw functie als zelfstandig werkend kok

Bij Vermaat laat je letterlijk en figuurlijk jouw recept zien. We werken niet met standaard menucyclussen en dus heb jij de vrijheid om zelf het menu samen te stellen.

Wij geven graag de ruimte aan jouw ideeën, smaken en recepten. Of je nu een luxe sandwich, een crispy salade, een verse smoothie of een heerlijk warm gerecht maakt.

Jij maakt er sowieso iets moois en lekkers van! Elke dag daag jij jezelf uit om de gasten variatie te bieden met creativiteit, oog voor detail en kennis van verschillende keukens.

Als de chef-kok er even niet is draait de keuken onder jouw begeleiding nog steeds als een trein. Je bent daarbij continue scherp op de kwaliteit van de producten die de keuken verlaten.

Vermaat academy

Wil je jouw kennis en creativiteit delen én nieuwe inspiratie opdoen? In onze academy hebben wij veel online trainingen en trainingen via leveranciers, zoals allergenen, menu engineering, warenkennis, drankenkennis, bereidingstechnieken en HACCP.

Ook kun je je leermeester diploma bij ons halen. En ben je klaar voor een nieuwe uitdaging? Wij helpen jou op een laagdrempelige manier om deze, eventueel op een andere plek, te vinden.

Want 400 horecalocaties, betekent (bijna) 400 keukens en onwijs veel (doorgroei)mogelijkheden.

Jouw ingrediënten

 • Je hebt een afgeronde koksopleiding op mbo-niveau, aangevuld met minimaal 2 jaar keukenervaring.
 • Trends op foodgebied volg jij actief, omdat je simpelweg veel passie hebt voor je vak en het leuk vindt om meer te lezen en leren over lekker en verantwoord eten.
 • Je weet wat er speelt in de wereld van eten en drinken en vertaalt ontwikkelingen en vernieuwingen graag door naar jouw keuken.
 • Je werkt het liefst met veel vrijheid en eigen inbreng en ideeën (jouw persoonlijke touch’).
 • Je hebt kennis van regelgeving op het gebied van HACCP, Arbo en Veiligheid.
 • Jouw pakket

 • Een salaris conform de horeca cao, afhankelijk van jouw ervaring, leeftijd en functie.
 • 8% vakantiegeld en 25 vakantiedagen o.b.v. een fulltime dienstverband (38 uur p / w).
 • Een 4-wekelijkse uitbetaling. Je krijgt geen 12, maar 13x per jaar uitbetaald. Lekker!
 • Een pensioenregeling : Pensioenfonds Horeca&Catering.
 • Een passend onboarding programma, zoals de Inspiration Market waar je Vermaat, je collega’s en de nieuwste foodtrends leert kennen.
 • Een jaarlijks Vermaatfeest, gezamenlijke sportevenementen en andere leuke teamuitjes.
 • Ontwikkel- en opleidingsmogelijkheden binnen onze Vermaat Academy, zoals de talent- of masterclass en onze chefs- en barista gildes.
 • more information

  deze vacature melden
  checkmark

  Thank you for reporting this job!

  Your feedback will help us improve the quality of our services.

  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
  Doorgaan
  Aanvraagformulier